Facebook video oynatılamıyor hatası 2019

/ 4 Haziran 2019 / 4.125 / yorumsuz
Facebook video oynatılamıyor hatası 2019

Facebook video oynatılamıyor hatası nedir? Bu hata nasıl çözülür? İşte detaylar….

Facebook videoları yüklendikten sonra açılmıyor veya video oynatılamıyor tarzında bazı hata mesajları alıyoruz. Bu hatayı bizlerde kısa süre önce almıştık. Şimdiye kadar gönderi paylaşmamıza rağmen bu hatayı almamıştık. Hesabımıza videoları yeniden yüklemeyi başardık. Yükleme sırasında herhangi bir hatanın olmadığını belirtelim. Hatta video Facebook‘ta yayınlandı ancak videoya bastığımızda video oynatılamıyor bağlantı gücü tarzında bir uyarı mesajı karşımıza çıktı. Belirli aralıklarda tekrar denemelerde bulunduk. Daha sonra LTE ve 3G bağlantılarını kullanarak sorunsuz açtık. Ancak Wi-Fi ile video oynatılamıyor hatasını alıyoruz.

Sorun zaten videoda olsaydı, LTE bağlantısı ile de aynı şekilde hata alırdık ancak hata almamıştık. Durumun Wi-fi bağlantısında olduğunu anladık.

Facebook video oynatılamıyor hatası neden olur?

Facebook sunucularında hata olabilir. Ancak tüm kullanıcılara bu hata yansımayabilir. Bazen ise internet çekim gücünün yetersiz olmasından dolayı video yüklenirken hata mesajı alabilirsiniz. Bunlara ek olarak Facebook sizden şüpheli bir davranış sezerse video açılmayabilir. Ek olarak kullanıcılara bazen sistem tarafından bir kısıtlama getirilebilir. Sizlerde eşinize dostunuza sorarak aynı hatayı aldığını öğrenin.

Eğer videoyu hemen izlemek isterseniz, 3G veya LTE bağlantısı ile hemen izleyebilirsiniz. Yada VPN kullanabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz