Facebookta Video Etkileşimi Nasıl Daha Çok Arttırılır

/ 29 Ekim 2017 / 1.314 / yorumsuz
Facebookta Video Etkileşimi Nasıl Daha Çok Arttırılır
Facebook Videoları Hakkında Yayıncılar İçin Önemli Tüyolar
Günümüzde sosyal medya üzerine hizmet veren en ciddi markalar arasında yer alan ve düzenli olarak sosyal medya ölçümlerini kamuoyu ile paylaşan NewsWhip şimdide Facebook Videoları üzerine yeni bir araştırma yayımladı. Facebook üzerinden video paylaşan yayıncıların yararlanabileceği çok sayıda bilgiyi barındıran araştırma son derece faydalı bilgiler sunuyor. 
Facebook Üzerinden En Çok Hangi Videolar İzlendi
Dünya genelinde 2 milyardan daha fazla kullanıcının tercih ettiği sosyal medya platformu olarak öne çıkan Facebook video izlenme oranları ile de dikkat çekiyor. 2017 yılında video içerik üretimi rekor seviyelere ulaşırken 2019 yılına kadar bu rakamın daha da artarak toplam paylaşımın yüzde 80’ini oluşturması bekleniyor. Durum böyle olunca Facebook video içeriği çok daha büyük bir önem kazanıyor. En çok izlenen videolar kategorilere göre incelendiğinde yemek videoları ve nasıl yapılır tarzı videoların yoğun olarak izlendiği görülüyor. 
Video Süreleri Uzadı, Canlı Yayın Videoları Arttı 
Yapılan video paylaşımları incelendiğinde artık videoların sürelerinin uzadığı görülürken yine canlı yayın videoların süre olarak çok daha uzun olduğu dikkat çekti. Canlı yayımlanan videolar arasında en çok izlenen canlı yayımlanan güneş tutulması videosu olurken yine de kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun hala canlı video uygulamasına adapte olmadığı görülüyor. Artık Facebook videoları için ise 4 dakikadan daha uzun olan videoların tercih edilirliklerinin artış göstereceği öngörülüyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz