Facebook Videolarını Programsız İndirme

/ 29 Ekim 2017 / 1.084 / yorumsuz
Facebook Videolarını Programsız  İndirme

Facebook Videolarını Programsız İndirebilirsiniz!

Severek izlediğiniz Facebook videolarını ek bir programa ihtiyaç duymadan indirmek ister misiniz? Yanıtınız evet ise tek yapmanız gereken programsız video indirme yönergelerimizi takip etmek. Bilgisayara bu tip videoları indirmek için ek bir uygulamaya ihtiyaç duyulmazken ne yazık ki akıllı telefona video indirme ve tablete video indirme işlemleri için bu amaca hizmet eden özel uygulamaların kullanılması gerekiyor.

Facebook’tan Programsız Video İndirme 

İleride silinme riski bulunan ya da internet kotasını etkilemeden tekrar tekrar izlemek istediğiniz Facebook videolarınız İOS ya da Android işletim sistemini kullanan cihazlarınıza indirebilirsiniz. Aslında Facebook’tan video indirme ve kaydetme sanılandan çok daha kolay bir uygulama. Üstelik bilgisayara yapacağınız indirmeler için hiçbir video indirme uygulaması kullanmanıza gerek yok. Ancak tablet ve telefona video indirme işlemlerinde bu tip ek uygulamalar kullanmanız gerekiyor.

Snap Tube İle Video İndirmek Çok Kolay

Facebook videoları için kolay indirme hizmeti sunan Snap Tube uygulamasını indirin ve telefonunuza yükleyin. Ardından indirmek istediğiniz videoyu açın ve ekranda görülen “….” simgesine tıklayarak “Copy URL” yazısının çıkmasını sağlayın. Ekranda çıkartılan karta benzer simgeye dokunun ve videonun kaydetme işlemini takip edin. Videonuz cep telefonunuzda başka bir seçeneği tercih etmediyseniz indirilenler bölümüne kaydedilecektir. Yine benzer bir uygulama olan MyMedia uygulaması da beğendiğiniz videoları cep telefonunuza indirmeniz konusunda size yardımcı olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz