Facebook Videolarını Televizyondan Nasıl İzlerim

/ 29 Ekim 2017 / 1.151 / yorumsuz
Facebook Videolarını Televizyondan Nasıl İzlerim

Facebook Videolarını Televizyondan İzleyeceksiniz

Telefonunuza muhtaç olmadan Facebook üzerinden yayımlanan videoları televizyonda izlemenizi sağlayacak olan yeni bir uygulamayı kullanıma sunmak üzere. Özellikle de son dönemde videolar üzerinde pek çok güncelleme yapan ve bu güncellemeler ile videolara verdiği önemi gözler önüne seren Facebook sunduğu hizmetleri bir adım ileriye taşımaya hazırlanıyor.

Büyük Ekrandan Video İzleme Keyfi Yaşayacaksınız

Getirilmesi planlanan yeni özellik sayesinde telefonların küçük ekranlarına hapsedilen insanlar büyük ekran üzerinden videolarını izleme özgürlüğüne kavuşturulacak. Yapılacak olan yenilik sayesinde Facebook videoları büyük ekranlı televizyonlardan izlenirken aynı zamanda Facebook canlı yayın videoları, kendi eklediğiniz videolar ve arkadaşlarınızca paylaşılan videoların yanı sıra aynı zamanda kaydetmiş olduğunuz videoları da izleyebileceksiniz.

Televizyondan Facebook Videosu İzlemek

Daha önce televizyon üzerinden Facebook videoları izlemek isteyen kişilerin telefonlarını kullanarak telefonlarından televizyona bu videoları yansıtmaları gerekiyordu. Yapılacak olan yeniliğin ardından işte Facebook telefon ve tablet gibi başka cihazlara olan mecburiyeti ortadan kaldıracak ve direkt olarak Facebook videolarını istediğiniz televizyondan takip etmenizi sağlayacak.

Netflix İle Benzer Özelliklere Sahip

Aslında yeni uygulama Netflix uygulamasına oldukça benzer özellikler taşıyor. Netflix uygulamasından farklı olarak Facebook video uygulamasında dizi ve film yerine video izleyebiliyorsunuz. Uygulama kısa bir süre sonra kademeli olarak kullanıma sunulacak. Facebook sunduğu hizmetleri çeşitlendirmeye devam ederken sosyal ağ platformu olarak büyümeyi bir amaç edinmiş gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz