Facebook Wifi Finder, Facebook Wifi Bulucu

/ 29 Ekim 2017 / 1.561 / yorumsuz
Facebook Wifi Finder, Facebook Wifi Bulucu

Facebook Yayın Kalitesini Artırmak İçin Wifi Bulucu’yu Getiriyor

Telefonların vazgeçilmez sosyal ağı Facebook, Wifi Bulucu yeni özelliği ile daha kaliteli yayın yapmaya başlayacak.

Son yıllar içerisinde teknolojinin gelişmesi gerçekten şaşırtıcı olarak ilerliyor. İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte evden çıkmadan, hatta bilgisayar başına bile geçmeden akıllı telefonlar ile bankacılık hizmetlerinden, alışverişe, tatil planlarına kadar birçok işlemi gerçekleştirebiliyor hatta eğitim konusunda çeşitli sosyal paylaşım sitelerinden destek bile alabiliyoruz.

Gelişen teknoloji hayatımızda vazgeçilmez olma konusunda oldukça başarılı olarak ilerliyor. Bu teknoloji içerisinde oldukça büyük bir paya sahip olan Facebook her geçen gün  yenilenen bilişim teknolojisi ile kullanıcılarına en iyi olanakları sunmaya devam ediyor.

İnternet bir vazgeçilmez olmasının yanında bir gereklilik haline gelince günümüzde yaşanan en büyük sıkıntı iyi çekmeyen internet problemi oluyor. Facebook kullanıcılarına en kaliteli yayın hizmetini sunmak için geliştirdiği bir özellik ile bu problemi de çözme yolunda ilerliyor. Facebook  wifi bulucu yani diğer adı ile Facebook Wifi Finder çok kısa bir süre sonra kullanıcılara hizmet vermeye başlayacak.

Geliştirilen sistem ile Facebook yakınlardaki kablosuz sıcak noktaları bulmanızı sağlayacak yeni bir özellik test ediyor. Yakın zamanda Facebook, Pages’ten Wİ-Fİ konumlarının fiziki adreslerini listelemesini istemişti bu istek üzerinde çalışılan özelliğin aktifleşecek olması ihtimalini güçlendiriyor.

Canlı yayın kalitesini arttıracak özellik

Yapılan çalışma özellikle Canlı Video akışı esnasındaki kötü internet bağlantısı problemini ortadan kaldırmaya yönelik. Facebook wifi finder ile kullanıcılar yakınlardaki wifi bağlantılarını öğrenip bağlanarak daha kaliteli yayın yapma imkânına sahip olacaklar.

Facebook Wifi Bulucu ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz