Ebeveyn Denetim Uygulaması Family Link

/ 29 Ekim 2017 / 1.717 / yorumsuz
Ebeveyn Denetim Uygulaması Family Link

Family Link İle Google Yeni Bir Ebeveyn Denetim Uygulaması Sunuyor 

İnternet artık hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkarken pek çok alanda da aslında işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Akıllı telefonlar ve tabletler elimizden düşmeyen teknolojik cihazlar olurken küçük yaştaki çocuklar için ise pek çok tehlike barındırıyor. Özellikle de çocuklarımızın ellerine verdiğimiz Android telefonlarda çocuklar için son derece büyük riskler bulunuyor. İşte Google bu noktada ebeveyn denetim uygulaması ile yardımcınız oluyor.

Family Link İle Çocuklarınızı Koruyabilirsiniz 

Çocuklarına Google hesabı açmak isteyen ebeveynler için özenle geliştirilen Family Link uygulaması çocuklarınızın hesabı üzerinde güvenlik önlemleri almanızı sağlıyor. Ebeveyn denetim uygulaması olan Family Link sayesinde ebeveynler hem çocuklarının gün içerisinde kullandığı tüm uygulamalar hakkında bilgi edinebiliyor hem de tablet ya da telefonlarında ne kadar zaman geçirdiklerini takip etmelerine de olanak sağlıyor.

Uygulama üzerinden çocuklarına Google hesabı açan aileler bu sayede çocuklarının internet kullanımları hakkında kesin bir hakimiyet kurabilecekler ve onları yakından takip ederek güvenliklerini sağlayabilecekler. Ne yazık ki Family Link uygulaması şu anda sadece Amerikalı kullanıcılar için indirilebiliyor. İlk olarak Amerika’da indirime sunulan uygulama yakın bir zamanda kademeli olarak diğer ülkelere de dağıtıma sunulacak. Telefon ya da tabletlere indirilebilen Family Link uygulaması için aranılan tek şart ise Android 7.0 Nougat işletim sisteminin indirilmek istenen cihazda kullanılıyor olması.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz