Open Whisper Systems Şifreli Görüşme uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.363 / yorumsuz
Open Whisper Systems Şifreli Görüşme uygulaması
Favori Mesajlaşma Uygulamasına Artık Şifreli Arama Özelliği Ekleniyor 
Son dönemin en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Open Whisper Systems yeni bir güvenlik önlemi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bilindiği üzere ünlü mesajlaşma uygulaması daha önce yazılı mesajları koruma konusunda son derece ciddi adımlar atmış ve yeni güvenlik önlemlerini kullanıma sunmuştu. Uygulama şimdi de Android için yayımladığı yeni güncelleme ile beraber sesli arama ve videolar için şifreleme teknolojisini kullanıma sunuyor. 
Beta Sürümü Yayımlandı
Şu anda Open Whisper Systems sadece beta sürümü yayımlarken yayımlanan bu yeni sürümde şifreli video ve şifreli sesli arama özelliklerini aktif hale getirdi. Bu sayede gönderilen bu iletiler de güvence altına alınıyor ve bundan sonra konuşmalarınıza üçüncü kişilerin misafir olma riski de sıfırlanıyor. Şirket tarafından henüz beta sürümünde hangi şifreleme tekniği kullanıldığı ile ilgili olarak bir açıklama yapılmış durumda değil. 
Yayımlanan sürüm sadece beta kullanıcılara yönelik olarak hayata geçirilirken özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise büyük bir merak konusu olarak gündemdeki yerini koruyor. Open Whisper Systems kullanıcılarının tümünün ne zaman bu şifreleme özelliğine kavuşacakları yönünde bir açıklamada bulunmasa da mümkün olan en kısa sürede tüm kullanıcıların bu özelliğe kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine iPhone telefon kullanıcılarının da en kısa sürede geliştirilen beta sürümü sayesinde şifreli görüntülü ve sesli arama özelliklerine kavuşturulması bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz