Fazla Bilinmeyen İse Yarar Android Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 3.622 / yorumsuz
Fazla Bilinmeyen İse Yarar Android Uygulamaları

Fazla Bilinmeyen İse Yarar Android Uygulamaları Nelerdir?

Android işletim sistemi pek çok uygulamaya ev sahipliği yaparken bu uygulamaların bazıları ne yazık ki hak ettikleri ilgiyi göremiyor. İşte o uygulamalardan hayatınızı kolaylaştırabileceklerden bazıları;

Series Guide 

Yabancı dizi tutkunları için geliştirilen uygulama severek takip ettiğiniz dizilerin yeni bölüm tarihleri ve sezon finali gibi bilgilere yer veriyor.

Shush 

Telefonunuzu titreşime ya da sessize aldığınız anda bu konumda unutmamak için size ne zaman sesini açmak istediğinizi soran bir uygulama. Örneğin sinemaya girerken telefonunuzu titreşime alırken filmin bitiş saatini girerek telefonu titreşimde unutma sorununu tamamen çözüyorsunuz.

Shus Android İndir

Mood Rain 

Gerçeğe en yakın yağmur efektini size sunabilecek tek program. Özellikle de müzik dinlerken moda girmek isteyen kişiler için son derece ideal bir uygulama.

Mood rain Android İndir

Startup Manager

Sadece root atılan telefonlarda çalışan bir uygulama ve başlangıçta çalışıp çalışmamasını istediğiniz programları seçmenizi sağlayarak cihazınızın daha da hızlanmasını sağlıyor.

Startup Manager Android İndir

White Noise

Beyaz gürültü adı verilen ve insanların uykularını getirdiği bilinen yağmur ya da rüzgâr sesi gibi sesleri harmanlayan özel bir program. Özellikle de uyku sorunu yaşayan kişilerin kesinlikle denemelerinde fayda var.

White Noise Android İndir

Water Your Body

Gün içinde su içmeyi unutan kişilerin hayatını kurtarabilecek bir uygulama. Uygulamayı ilk indirdiğiniz anda program yaşınızı ve kilonuzu sorarak çalışmaya başlıyor ve buna uygun olarak günlük içmeniz gereken su miktarını belirliyor. Gün içinde size belirli aralıklarla su içmeyi hatırlatıyor.

Water Your Body Android İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz