Foursquare Hesabını Silmek

/ 5 Aralık 2017 / 7 / yorumsuz
Foursquare Hesabını Silmek

Foursquare Hesabını Silmek

Mekan arama, keşfetme uygulamalarından olan Foursquare hesabını silmek isteyenlerin yapması gereken birkaç kolay adım bulunuyor. Bu adımların takip edilmesinin ardından Foursquare hesabı ve onunla eş zamanlı olarak Swarm hesabı da siliniyor.

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Öncelikle belirtmek gerekir ki Foursquare hesabını silen kullanıcılar, eş zamanlı olarak Swarm hesabını da silmiş oluyor. Hesabın silinmesi ile birlikte o ana kadar yapılmış olan tüm check-in’ler, keşfedilen mekanlar, öneriler silinip gidiyor.

Foursquare Swarm Hesap Silme Linki: https://tr.foursquare.com/delete_me

Öncelikle Foursquare hesap silme sayfasının açılması gerekiyor. Daha sonra Foursquare ve Swarm uygulamasının neden bırakıldığına dair bir açıklama yapılıyor. “Emin misiniz?” sorusunun hemen altında yer alan notta silme işleminden sonra verilerin bir daha asla geri kurtarılamayacak şekilde silineceğini belirten bir uyarı yer alıyor. Kullanıcı, emin olduğu takdirde “Delete Account” butonuna tıklayıp, ardından şifresini girerek Foursquare ve Swarm hesabını silmiş oluyor.