Samsung Galaxy Note 8 Baykal Kod Adının Sırrı Nedir

/ 29 Ekim 2017 / 1.327 / yorumsuz
Samsung Galaxy Note 8 Baykal Kod Adının Sırrı Nedir

Galaxy Note 8 İçin Baykal Kod Adını Kullandığı Ortaya Çıkarıldı 

Samsung markasının her zaman en çok satılan serileri arasında yer alan Galaxy Note serisi için çalışmalarını sürdürüyor. Markanın Galaxy Note 7 serisinde yaşadığı hezimet hala akıllardaki yerini korurken yaşanan tüm sorunları unutturacak kadar başarılı bir tasarımın hayata geçirilmesi amacı ile çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Samsung Galaxy Note 8

Bir süre önce Samsung tarafından da doğrulanan Samsung Galaxy Note 8 için yeni haberler gelmeye devam ederken bunlardan biride cihazın kod adı hakkında gelen bilgi oldu. Bilindiği üzere her marka geliştirdiği yeni cihazlara bir kod ismi veriyor ve ilgi uyandıran bu isimler ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy Note 8 kod adı olarak Baikal yani Baykal ismini tercih ettiği ortaya çıktı.

Baykal Kod Adının Sırrı Nedir?

Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 8 serisinin de kod adı olarak kullanılacağı duyurulan Baykal Sibirya sınırları içerisinde yer alıyor. Aynı zamanda dünyanın en derin gölü olarak ta bilinen Baykal Gölü yeni modelin de kod adı olarak seçiliyor. Kod isim henüz resmi Samsung hesabı üzerinden doğrulanmış durumda değil. Ancak bu bilgiyi paylaşan hesabın daha öncede yaptığı pek çok duyurunun doğru çıkması bilginin doğru olma ihtimalini arttırıyor. Samsung Galaxy Note 8 özellikleri ve fiyatları için ise henüz bir bilgi bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz