Galaxy S8 Plus Ekran Boyutu Kac Inc

/ 29 Ekim 2017 / 2.096 / yorumsuz
Galaxy S8 Plus Ekran Boyutu Kac Inc

Galaxy S8 Plus Ekran Boyutu 6 İnç Olabilir

Büyük ekranlı cep telefonu kullanmak isteyen kişilere yönelik olarak Samsung Note serisini üretmeye devam ederken 2017 yılında şirketin büyük bir yeniliğe imza atarak Samsung Galaxy serisi içinde büyük ekrana yer verecek gibi görünüyor. Yapılan ilk değerlendirmelere göre Galaxy S8 Plus serisi için iki ekran boyutu ile üretime gitmeye hazırlanıyor.

Galaxy S8 Plus Ekran Boyutu İle Sizi Şaşırtabilir

Markanın büyük bir gizlilikle yürüttüğü çalışmalara göre Samsung Galaxy S8 Plus serisi için iki ekran boyutuna sahip telefon üretecek. Telefonlardan biri 5 inç büyüklüğe sahip olurken daha büyük ekranlı telefon almak isteyen kişilere hitap etmek için ise 6 inç büyüklüğe sahip olan telefon seçeneği sunulacak. Ekranın boyutu büyürken home tuşunun kaldırılması sayesinde telefonun boyutunun aynı kalması sağlanacak. Yani telefon teknik olarak 5.7 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Samsung Galaxy Note 7 serisinden daha büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen telefon boyutları karşılaştırıldığında hemen hemen aynı büyüklüğe sahip olacak.

Kavisli Ekran Kullanılacak 

Samsung tarafından daha öncede farklı modellerde uygulanan kavisli ekran uygulamasının Galaxy S8 Plus modelinde de uygulanması bekleniyor. Farklı prototipler üzerinde çalışmalarını sürdüren markanın sürekli olarak fikir değiştirerek projeyi yenilemesi çıkış tarihini uzatıyor. Yapılan çalışmalarda henüz net bir tanıtım tarihi bulunmasa da Samsung Galaxy S8 Plus modelinin 2017 yılının Nisan ayına kadar tanıtılması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz