Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Model Numaraları Nedir

/ 29 Ekim 2017 / 2.398 / yorumsuz
Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Model Numaraları Nedir
Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Model Numaraları Açıklandı 
Samsung amiral modeli olan Galaxy için bir üst model çalışmalarına başlarken ilk etapta yazılım çalışmalarına start verildi. Alınan sürüm numaraları ise iki modelin geliştirileceğini ortaya koydu. Yani 2018 yılı itibari ile Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus olmak üzere iki farklı model için satış hizmeti verecek. G960FXXU0AQI5 ve G965FXXU0AQI5 yapı numaraları ile geliştirilen yazılım üzerinde titiz bir çalışma süreci yürütülüyor. 
Samsung Galaxy S9 Ne Zaman Çıkacak 
Şimdiye kadar satışa sunulan en iyi Samsung Galaxy modeli olmasına kesin gözü ile bakılan Samsung Galaxy S9 modeli için ortada uçuşan pek çok soru bulunuyor. Bunlardan biride yeni modelin ne zaman satışa sunulacağına dair olan soru. Hatırlanacağı üzere Samsung bundan önce satışa sunduğu tüm Galaxy modelleri için aynı takvime sadık kalmıştı. Yani diğer cihazların tümünü Nisan ayı içerisinde düzenlediği tanıtım ve etkinlik çalışmalarının ardından satışa sunmuştu. 

Yeni Haberler Sızdırılmaya Devam Edecek
 
Dünyanın en çok satılan akıllı telefon markalarından biri olan Samsung Galaxy yakaladığı bu potansiyel ile en çok konuşulan konular arasında yer almayı da başarıyor. İlgi son derece yüksek olduğu için internet üzerinde de yeni model hakkında çok sayıda haber paylaşımı yapılıyor. Model il ilgili marka tarafından net bir açıklama yapılana kadar yapılan tüm açıklamalar sadece söylentiden ibaret olarak kabul edilmesi gerekiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz