GAP DressingRoom Sanal Giyinme Uyguamaları

/ 29 Ekim 2017 / 1.371 / yorumsuz
GAP DressingRoom  Sanal Giyinme Uyguamaları

GAP Sanal Giyinme Odaları İle Büyük Yankı Uyandırmaya Hazırlanıyor 

Özellikle de hafta sonu ya da bayram önceleri gibi özel günlerde giyim mağazalarının soyunma kabinleri önünde son derece uzun kuyruklar oluşabiliyor. Çoğu kişi bu sırayı beklememek için ya satın almak istediği ürünü denemeden alıyor ya da üründen vazgeçerek mağazadan çıkıyor. GAP bu konuda müşterilerini mağdur etmemek adına yeni bir uygulamaya hayat vermeye hazırlanıyor.

GAP DressingRoom 

GAP tarafından ortaya atılan fikir ile Google ve merkezi San Francisco ‘da yer alan Avametric ortaklaşa bir iş planı oluşturarak sanal gerçeklik uygulaması geliştirmeye başladı. Bu uygulama ile beraber satın alacağınız ürünü üzerinize giymeden sanal gerçeklik uygulaması ile görmenize izin verilecek. Bu sayede 5 bedene kadar satın almak istediğiniz ürünün üzerinizde nasıl duracağı sorusunun yanıtı verilecek. Bu sayede bir beden büyük ya da küçük mü almanız gerektiği sorusuna yanıt bularak üzerinizde en iyi duracak bedeni sipariş vermenize olanak sağlanacak.

 

Pilot Uygulama Google-Tango Bulunduran Cihazlarda Çalışıyor

Uygulamanın üzerinde çalışmalar devam ederken yine de Google-Tango bulunan cihazlarda yine de kullanılabiliyor. Uygulamanın en büyük avantajı ise büyük bir hızla sayıları artmaya devam eden e-ticaret siteleri üzerinden satılan giyim ürünlerinin de bu sayede artık çok daha kolay bir şekilde satış yapmaları sağlanacak. GAP geliştirdiği bu ürün ile teknolojik sektöre geçiş yapabileceğinin sinyallerini verdi.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz