Kablosuz Şarz Cihazı uBeam

/ 29 Ekim 2017 / 1.190 / yorumsuz
Kablosuz Şarz Cihazı uBeam

Geleceğin Kablosuz Şarj Teknolojisi Bugün Hizmetinizde 

Cihazınızı şarj ederken kablo bağlantısı zorunluluğunu tamamen ortadan kaldırmak için uBeam tarafından ilk olarak 2015 yılında üzerinde çalışmaya başladığı projede sona yaklaşılıyor. Özellikle de mobil cihaz sektöründe her geçen gün daha fazla markanın yer verdiği kablosuz şarj teknolojisi her geçen gün biraz daha önem kazanmaya devam ediyor.

Kablosuz Şarj Aleti 

Aslında kablosuz şarj iphone gibi farklı pek çok akıllı telefon üreticisi tarafından kullanıcılara sunulurken bu cihazların tam anlamıyla kablosuz şarj özelliği sunduğu söylenemiyor çünkü bu cihazlar şarj olmak için mutlaka kablosuz şarj cihazı içerisine konulması gerekiyor. Yani şarj edilecek olan cihaz marka tarafından geliştirilen özel şarj platformu içerisine yerleştirilmesi gerekiyor. Başımıza bela olan kablo sarma sorununu çözmüş olsa da kişiye tamamen bağımsız şarj kolaylığı sağlamayan bu ürünlerin geliştirilmesine devam ediliyor.

uBeam Kablosuz Şarj Cihazı 

Kablo bağımlılığını tamamen sona erdirmek için çalışan uBeam hem şarj aletini hem de şarj ünitesi cihazına olan bağımlılığı bitirecek yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Buna göre geliştirilen yeni cihaz ultrasonik dalgalar üzerinden kablosuz şarjı mümkün kılacak. Amerika’nın Los Angeles eyaletinde gerçekleştirilen Upfront Summit organizasyonu içerisinde kablosuz şarj teknolojisinin ilk tanıtımını gerçekleştiren uBeam büyük beğeni topladı. Şu an için geliştirilmeye muhtaç olan uygulama büyük bir ilki başarılı bir şekilde hayata geçirmesi nedeniyle katılımcılardan yoğun ilgi görmüş durumda.

iPhone 8 Kablosuz Şarj Yapacak


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz