Android Telefonların Gelecek Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 977 / yorumsuz
Android Telefonların Gelecek Özellikleri
Andoid’in Geleceğinde Hangi Özellikler Var?
Dünya’nın her yerinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android’in geleceğinde heyecan verici özellikler bizi bekliyor. 
Hızlı Şarj Özelliği
Google’in ilk olarak hızlı şarj standartları açısından önemli bazı değişikliklere gitmesi konuşuluyor. USB-C’nin çok daha kolay ve uyumlu bir şarj sürecine yol açan yeni bir dönem başlatması düşünülürken, bunun yerine özellikle hızlı şarj etme açısından Google, oluşabilecek voltaj farkından dolayı donanımlara zarar gelmemesini sağlamak için Qualcomm’un Quick Charge 3.0 gibi teknolojileri yerine standart USB-C’yi önerecek gibi duruyor. Quick Charge’ın en yeni sürümü 3.0 ise akıllı telefonları çok daha hızlı bir şekilde şarj edebilecek. Quick Charge 3.0, standart şarj süresini dört kata kadar azaltabiliyor. Teknolojinin yeni sürümü, 1.0 sürümünden 2 kat, 2.0 sürümünden ise %38 daha hızlı bir şekilde akıllı telefonları şarj edebiliyor.
Android Extensions Özelliği
Android Extensions adı verilen bu yeni özellik ile Android ekosistemindeki parçalı yapıyı düzeltmek için kullanılacak aslında. Yani Ars Technica’ya göre Google bunu Android Open Source Project’ten API’ları doğrudan çıkarmak için kullanabilecek (imiş). Böylece uzun Android güncelleme süreçlerine gerek kalmadan Google Play hizmetleri güncellenebilecek.
Çoklu Pencere Desteği 
Android Nougat’la birlikte etkin bir çoklu destek nihayet sunulsa da sorunlar halen her tarafta yok. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak ve dilekçe geliştiricilerinin de işini kolaylaştırmak namına tüm cihazlarda standart bir çoklu pencere modu kullanılacak.
Sizin Gelecekte Android Telefonlardan Beklentileriniz Nedir?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz