En İyi Geniş Ekranlı Yüksek İnç Android Tabletler

/ 29 Ekim 2017 / 5.598 / yorumsuz
En İyi Geniş Ekranlı Yüksek İnç Android Tabletler

Geniş Ekranlı En İyi Android Tablet Tavsiyeleri

Piyasada bulunan en iyi ve geniş ekranlı tablet arasında seçim yapmakta zorlananlar için detaylı bir kaynak hazırladık.

Tablet alırken artık ekran boyutu, ağırlık, pil ömrü, uygulamaların bolluğu gibi birçok konuyu dikkate almanız gerekiyor. Android tablet piyasasında çok fazla modelin bulunması ile birlikte artık kullanıcılar yüksek performanslı, malzeme kalitesi yüksek ve genellikle 10.1 inç ve üzeri geniş ekranlı tabletler satın alma eğilimi gösteriyorlar.

Biz de bu makalemizde en iyi Android tabletleri sizin için listeledik. Eğer kaliteli, hızlı, geniş ekranlı bir Android tablet arıyorsanız bu rehber tam size göre.

Lenovo YOGA Tab 3 Pro

Lenovo’nın gözdelerinden olan YOGA Tab 3 Pro tabletin içerisinde yer alan dahili projeksiyon sistemi sayesinde hiçbir ekstra cihaza gerek duymadan sunumlarınızı perdeye yansıtabiliyorsunuz.

Ekran boyutu 10.1 inç olan YOGA Tab 3 Pro, Android 5.1 işletim sistemli, 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir de ön kameraya sahip. Lenovo YOGA Tab 3 Pro 247 x 179 x 4.68 mm boyutlarında ve 665 gr ağırlığında bir cihaz. Tabletin bataryası ise 10200 mAh gücünde.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 inç

Galaxy Tab S rakiplerine kıyasla oldukça geniş ekrana, Sekiz çekirdekli 1.9GHz işlemci, 2690×1440 piksel çözünürlük ve 10.5 inç Süper AMOLED ekran özellikleriyle üst sınıf bir Android tablet olarak öne çıkıyor. Piyasada en iyi android tablet olarak rahatlıkça ön planda olan Galaxy Tab S 6.6 mm kalınlığı, Metal görünümlü çerçeve, sert plastikten yapılmış, dokulu arka panel ve inceliğiyle kullanıcılar cezbediyor.

Google Pixel C 10.2 inç

10.2 inç ekran boyutu ve 2690×1080 piksel ekran çözünürlüğüyle gelen Google Pixel C’nin en önemli özelliği geniş ekranlı olması ve USB Type C portuna sahip olması. Bu portun özelliği hem veri akışı hem de güç akışı sağlayabilmesi. Ayrıca tablete özel bir de Bluetooth klavye mevcut. Metal gövdesiyle fark yaratan cihazın içinde güçlü bir  8 çekirdek Tegra X1 işlemci yatıyor. Geniş ekranlı en iyi android tablet olarak ön plan planda olan cihaz, Maxwell mimarili 256 çekirdekli bir grafik işlemci ile görüntü işleme açısından rakiplerinin önüne geçiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz