Googleın Gizemli Kelimeler Sayfası Hakkında Bilgi

/ 29 Ekim 2017 / 1.069 / yorumsuz
Googleın Gizemli Kelimeler Sayfası Hakkında Bilgi

Gizemli Sayfayı Keşfeden Genç Google’da Çalışma Şansına Sahip Oldu!

Google, yetenekli insanları titiz bir şekilde seçip, onlara kendileriyle çalışma fırsatını sunuyor. Tamamen şansıyla bu fırsatı elde eden Max Rosett milyonlarca insanın olmak istediği yerde şu anda.

İnsanların algoritmalar tarafından işe alınacağı ile sürülmüştü daha önce. Google, gizli arama algoritması ile bu beklentiyi karşıladı ve Max Rosett için unutulmayacak bir deneyim fırsatı verdi.

Max Rosett, bilgisayar bilimleri okuyan bir genç. Hazırladığı proje için araştırma yapan Max, bir anda sayfadaki Google’ın mesajıyla karşı karşıya geldi. Açılan pencerede, “Dilimizi konuşuyorsun. Yarışa var mısın?” sorusunun üzerine iki seçenek sunuldu; “Oynamak İstiyorum” ve “Teşekkürler. Max tabii ki ilkine tıkladı ve oyuna başladı.

Soruların cevaplanması için, belirli bir süre ve algoritma bilgisi gerektiğini belirten Max, soruları cevapladıktan sonra kendisinden istendiği üzere iletişim bilgilerini verdi. Geçen birkaç günlük bir sürenin ardından Google tarafından aldığı bir telefon üzerine de, taraflarına özgeçmişini gönderdi. İnsan kaynaklarından başlayan bir işe alınma sürecini de geçtiği zaman, Silikon Vadisi’nin şirketinde işe alındı.

“Python lambda” üzerine araştırma yapan Max’in gittiği yoldan gittiğiniz takdirde, aynı fırsat size sunulmayacak. Yani boşuna gidip de arama motoruna “python lambda” yazmanıza gerek yok. Fakat Google’ın daha birçok gizemli sayfası, arama seçeneği var. Şans sizinle olursa belki aynı fırsatlar size de sunulabilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz