Google Gmail Hesap Dosya Alma Boyutu Ne Kadar Oldu

/ 29 Ekim 2017 / 1.391 / yorumsuz
Google Gmail Hesap Dosya Alma Boyutu Ne Kadar Oldu

Gmail Dosya Alma Boyutunu 50 MB Seviyesine Çekti 

Şimdiye kadar geri adım atmadığı ve son derece katı bir tutum izlediği dosya aktarım boyutu sınırlandırması için GMail beklenmeyen bir adım attı ve dosya alma boyutunu 50 MB seviyesine aldığını duyurdu. Bu sayede daha önce yüksek boyutlu olduğu için gelen kutusuna otomatik olarak düşmeyen posta sorunu da şimdilik çözülmüş oldu.

25 MB Seviyesinden 50 MB Seviyesine Çekildi 

Google tarafından geliştirilen GMail e-posta uygulaması şimdiye kadar kullanıcıları en fazla dosya alma boyutu sınırlandırması ile sıkmıştı. Uzun süre sadece 25 MB seviyesine kadar olan dosyaları gelen kutusuna otomatik olarak atan posta hizmeti gelen eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamadı ve gönderilen postalar için uyguladığı maksimum boyut sınırını 25MB sınırından 50 MB sınırına çekti.

Dosya Paylaşma Hizmeti Kullanmakta Yarar Var 

Öncelikle Gmail platformunun bir dosya paylaşma platformu olmadığını hatırlatalım. Bu nedenle bu tip yüksek boyutlu dosya paylaşım işlemlerini sıklıkla yapan kişilerin Gmail yerine dosya gönderme hizmeti veren uygulamaları tercih etmeleri öneriliyor. Bu sayede bu boyutta ve daha büyük boyutlara sahip dosyaları çok daha kolay bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Buna ek olarak küçük boyutlarda olan dosyalarınızı GMail üzerinden göndermeye devam edebilirsiniz. Gmail dosya alma boyutunu arttırırken dosya gönderme boyut sınırlaması için 25 MB sınırlandırmasına devam etme kararı aldı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz