Google Anket Nasıl Oluşturma 2019

/ 15 Mayıs 2019 / 3.106 / yorumsuz
Google Anket Nasıl Oluşturma 2019

Google anket oluşturma hakkında sizlerin meraklı olduğunuz bu durum hakkında yeterince bilgiyi derledik. Peki nedir bu Google Anket ve nasıl oluşturulur? İşte detaylar…

Sizlerinde eğer bir web sitesi veya sosyal medya hesapları varsa eğer, oluşturacağınız bir anket çok önemli olur ve müşterileriniz ile takipçilerinizin sizlere geri bildirimlerinden yola çıkarak kendinizi daha iyi bir konuma getirebilirsiniz.

Google Anket nasıl oluşturulur?

Google anket  oluşturmak için ilk olarak bir adet Google hesabınız yani gmail adresiniz olması gerekmekte. Daha sonra Google formlara giriş yapmanız gerekiyor. Bunun için ise https://docs.google.com/forms/u/0/” adresini adres çubuğuna yapıştırın. Ardından ise Google hesabınız ile bu adres üzerinden giriş yaparak 6 farklı form anket tasarımından istediğinizi seçebilirsiniz.

İsterseniz bu tasarımlardan boş, iletişim bilgileri hatta davetiye ile müşteri siparişi gibi farklı hazır tasarımları veya boş bir tasarımı elde edebilirsiniz. Bu anket formu hazırlamak için ilk olarak başlık oluşturmanız ve bir soru sormanız gibi bazı cevap seçenekleri oluşturmanız gerekiyor. Anketinize resim veya video bile ekleyebilirsiniz.

Ardından ise hazırladığınız bu anketleri sağ üst kısımda yer alan Gönder seçeneğine basarak, isterseniz e -posta isterseniz link ile sosyal hesaplarınızdan paylaşabilir veya sitenizi ekleyebilirsiniz. Böylelikle geri bildirimleri aldıkça kendinizi daha iyi bir yola getireceksinizdir.

Google’ın ücretsiz olarak sunmuş olduğu anket hazırlama formu çok kullanışlı ve diğerlerine göre daha şık tasarımlara sahip oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz