Google Assistanı Siriden Açmak nasıl olur

/ 29 Ekim 2017 / 1.243 / yorumsuz
Google Assistanı Siriden Açmak nasıl olur
Siri’ye “Google Assistant’ı Aç” Derseniz Ne Olur?
Google Asistanı Siri İle Açarsanız Ne mi Olur?
Google Assistant artık iPhone’da da var. Peki onu açmak için Siri’den yardım isterseniz ne olur?
iPhone’a gelen Google Assistant, Apple’ın donanımında en az Google Pixel’de olduğu kadar etkileyici. Ancak küçük bir kusuru da var.
Google Assistant’ı kilit ekranındayken ve giriş ekranındayken, telefonunuza dokunmadan açamıyorsunuz. Öncelikle uygulamayı açmanız gerekiyor çünkü Apple, rakip sesli asistanlara izin vermiyor. Google Assistant’ı iPhone’a dokunmadan, herhangi bir ekrandan açmanın aslında bir yolu var. Bu ironik yol, Siri’ye Google Assistant’ı açmasını söylemekten geçiyor.
Ancak Techradar, testlerinde Siri’nin bu istekleri yerine getirmediğini, çoğu defasında söylenenleri yanlış anladığını söylüyor. Bu yanlış anlamanın kasıtlı olup olmadığı bilinmiyor. Siteye göre Siri, artık rakiplerinin gerisinde kalıyor. Örneğin Siri’den tüm alarmlarını kapatmasını isteyen site, bunun yerine tüm alarmların okunduğunu söylüyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz