Google Haritalar Listeler Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.156 / yorumsuz
Google Haritalar Listeler  Özelliği
Google Haritalar Güncellemesi İle “Listeler”  Özelliği Geliyor
Google tarafından geliştirilen haritalar uygulaması her geçen gün getirilen yeni güncellemeler sayesinde geliştirilmeye devam ederken tasarımını yenilediği haritalar uygulamasında listeler özelliğini de aktif hale getirdi. Bugün itibari ile kullanıma sunulan bu yeni özellik sayesinde artık Google Haritalar uygulaması üzerinden harita üzerinde yer alan mekânları favori olarak işaretlemenize, yıldız ile kaydetmenize ve istemeniz durumunda işaretlediğiniz bu mekânı arkadaşlarınız ile paylaşmanıza izin veriyor. 
Google Haritalar Gelişmeye Devam Ediyor 
Yola ilk çıktığında sadece adres sorma programı olarak tasarlanan uygulama aldığı güncellemeler ile kendisini geliştirmeye devam ediyor. Getirilen bu yeni özellik sayesinde artık mekân arama uygulamaları kullanılmadan hem mekânlar hakkında bilgi edinmeniz hem de mekânın adresin bulmak için Google Haritalar uygulaması kullanmanız yeterli olacak gibi görünüyor. Yine kişilerin oluşturdukları mekânları paylaşmalarına izin verilmesi ile beraber uygulama artık sosyal bir platform olma özelliğine de kavuşturulacak. 
Sosyalleşmenin Adımları Atılıyor
Kişisel listeler oluşturulmasına izin veren Google Haritalar uygulaması artık bu listelerin paylaşıma açılmasını da sağlayarak giderek sosyal bir ağ platformu olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. İsteyen kişilerin listelerini gizlemelerine de izin veriliyor ki bu sayede gizliliğine önem veren kişilere aradıkları mahremiyet sağlanmış oluyor. Paylaşılan listeleri beğenen kişiler için de takip et özelliği sunularak yeni güncellemelerden anından haberdar olmalarına izin veriliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz