Google Gboard Android Klavye Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.157 / yorumsuz
Google Gboard Android Klavye Uygulaması İndir
Google İOS Klavyesi İle Artık Android ’de 
Mayıs ayında Google tarafından geliştirilerek İOS işletim sistemini kullanan kişilerin beğenisine sunulan Gboard ayrıcalığı artık Andorid işletim sistemi kullanıcılarına da sunuluyor. 
Google Gboard Android Nedir, Ne İşe Yarar?
Özel bir klavye tasarımı olan Google Gboard hem hareket hem de sesle yazmayı çok daha kolay bir hale getiren özel bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde boşluk karakteri kullanmaksızın yazı yazmanız sağlanırken aynı zamanda kelimeyi tamamlamak için parmağınızı kaldırmanız yeterli olmaktadır. Sesli yazma işleminde de cihazın mikrofonunu açarak konuşmanız yeterlidir. Gboard klavyesinin en eğlenceli yanlarından biri de yüzlerce farklı emoji karakteri ile kendinizi yazı yazmadan ifade etmenize izin vermesidir. 
Yeni Kelimeleri Hızlı Öğrenir
Uygulama siz yazı ekledikçe sizin kelimelerinizi algılamaya yöneliktir. Yazmış olduğunuz yeni kelimeler sizden kaydet emri beklemeden sisteme otomatik olarak atılır ve siz yeni yazı yazarken önerilen kelimeler arasında sizin kullanımınıza sunar. 
Bunun için öğrenilmiş kelimeleri cihazınıza senkronize etmeniz yeterlidir. Senkronizasyon işlemi için Ayarlar, Dil ve Giriş, Google Klavye, Sözlük tuşlamalarını yaptıktan sonra açılan pencerede öğrenilen kelimeleri senkronize et butonunu seçmeniz yeterli olacaktır. 
Tek El Modu Hayatınızı Kolaylaştırsın
Özellikle de geniş ekrana sahip olan cihazlarda kullanımı son derece pratik hale getiren tek el modu klavyeyi ekranın sağ ya da sol kısmına sabitleyerek tek el kullanımına uygun hale getirmektedir. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz