Google Pixelde Parnak İz Okuyucu Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 4.273 / yorumsuz
Google Pixelde Parnak İz Okuyucu Özelliği

Google Pixel’in bir özelliği daha uygulamalar ile tüm Android telefonlara geldi

Google pixel cihazının en beğenilen özelliklerinden biri olan parmak izi okuyucu ile bildirim ekranında

Şimdi Android Cihazlarda

ilerleme geliştirilen uygulama ile tüm Android cihazlara geldi. Bu özelliğin sadece Pixel de kullanılabilirolduğu öğrenildiğinde bazı Nexus sahipleri üzülmüştü. Google tarafından gelen şikayetlere cevapverileceği söylenmesine rağmen bir gelişme kaydedilmemesi kullanıcıları öfkelendirmişti.

SuperThomasLab tarafından çıkarılan uygulama “Fingerprint Gestures” (parmak izi hareketleri) busorunu çözmeyi hedefleyen bir uygulama. Uygulama sayesinde cihazınızın parmak izi okuyucusuna dokunarak yapılandırma yapabilir, çift dokunma ve hızlıca kaydırma ile birçok özellik kazanabilirsiniz.

Bu sayede parmak izi okuyucunuzu gezinme düğmesi, bildirim panelini yönetme, hızlı ayarları açma,ortam denetimlerini açma, belirli bir uygulamayı açma gibi çeşitli fonksiyonlarda kullanabilirsiniz.Nougat kullanıcıları ise bu özelliklerin yanında bölünmüş ekran moduna da geçebilirler. (rootsuz dayapılabilir)

Parmak İzi Okuyucu Telefonunuz Var mı?

Uygulamanın kullanılabilmesi için Android Marshmallow ve tabi ki parmak izi okuyucu içeren bir telefona sahip olmanız gerekmektedir. Farklı telefonlarda uygulamanın çalışma hızı ve özellikleri değişiklik gösterebilmekte. Bazı telefonlarda tüm özellikler oldukça iyi çalışabilirken bazı modellerde yeterince hızlı sonuç veremeyebiliyor.

Siz Parmak izi Okuyucu Özelliği ile alakalı ne düşünüyor sunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz