Google Play Strou İngilizceden Türkçeye Çevirme

/ 29 Ekim 2017 / 1.907 / yorumsuz
Google Play Strou İngilizceden Türkçeye Çevirme

Google Play Store İngilizce dil sorununu çözdü

Google Play Store yaptığı son güncelleme ile birlikte bir sorun yaşadı ve Türkçe dil seçeneği İngilizce görünüme büründü. Fakat sonrasında sorunun kaynağı bulundu ve eski görünümüne geri döndü.

Android uygulama mağazası olan Google Play Store’un son güncellemesinde yaşanan sorun internet üzerinde en çok konuşulan konular arasında girdi. Bu sorunu çözmek için çeşitli çözüm önerileri sunuldu. Fakat yapılması gereken cihazınıza bu durumu çözecek ek programlar yüklemek yerine, Google Play güncellemesini geri almak.

Bunun için yapılması gereken Android işletim sistemi bulunan akıllı telefonunuzdan;

Ayarlar >> Uygulamalar >> Google Play Store

kısmına girerek telefonunuzun sağ üst köşesinde çıkan ve alt alta olan üç noktaya tıklamanız gerekiyor.  Burada karşınıza “Güncellemeleri Kaldır” komutu çıkacaktır. Bu komuta tıklayıp Google Play Store’u eski haline getirebilirsiniz. Böylece İngilizce dil sorununu çözmüş olursunuz.

Bu yöntem güncellenmiş olan sürümü kaldırıp eski kullandığınız sürümü tekrar indirmiş oluyor. Yani unutulmaması gereken nokta eğer yeni güncellemeleri İngilizce kullanmak istemiyorsanız eski sürüme dönmek zorundasınız. Güncel sürümü kullanmadığınız için sık sık güncelleme uyarıları alacağınızı unutmayın. Bu durumun geçici olduğunu duyuran Google, bu sorun üzerine çalışmalarını başlattıklarını ve Türkçe özelliği olan yeni sürümü tekrar piyasaya süreceğini duyurdu.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz