Google Play Storedan Uygulama geriİade Ödemesini Nasıl Alırım

/ 29 Ekim 2017 / 1.468 / yorumsuz
Google Play Storedan Uygulama geriİade Ödemesini Nasıl Alırım

Google Playstoreda Uygulama Satın Almadan Vazgeçme Geri Ödemesi

Geri ödeme yap’a tıklamanız ile paranız sorgusuz, sualsiz geri iade ediliyor

Eğer bir uygulamayı satın aldıysanız, fakat beğenmediyseniz, Play Store’da 15 dakika içinde iade etme şansınız var. Bunun için Play Store’a gidin ve aşağı ok altında gizli “Yüklendi” alt menüsüne bakın. Buradan yeni satın aldığınız uygulamayı listeden bulun ve üzerine tıklayın.

Ekranın üst köşesinde “Geri ödeme yap” seçeneğini göreceksiniz. Üzerine tıklayın ve “Evet” ile işlemi onaylayın. Satın aldığınız uygulama aygıtınızdan silinecek ve ödediğiniz ücret size iade edilecek. Sadece 15 dakika penceresini aşan şikayetler için web tarayıcısı yoluyla  iade daha mantıklı. Eğer uzun süre kullandığınız bir uygulamada hata alıyorsanız, sadece bazı istisnalar için Google’dan ücret iadesi talep edebilirsiniz. Böyle bir sorununuz varsa, Google Play web sitesine gidin ve bilgilerinizle giriş yapın. “Siparişlerim” seçeneğini seçin.

En son satın alınan uygulama listenin üst kısmında yer alacaktır. Üç dikey noktanın arkasında gizli “Sorun bildir” seçeneğini bulabilirsiniz. Şikayetinizi yazın ve “Sorun bildir” ile gönderin. Şikâyetiniz değerlendirilecektir. Eğer Google sizi haklı bulursa, geri ödemeniz yapılacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz