2017 Google Sanal Gerçeklik Oyunları

/ 29 Ekim 2017 / 1.392 / yorumsuz
2017 Google Sanal Gerçeklik Oyunları
Google Sanal Gerçeklik Oyunları İle VR Dünyasında Bende Varım Diyor 
Her geçen gün daha fazla teknoloji şirketinin giriş yaptığı sanal gerçeklik dünyasında rekabet günden güne artmaya devam ederken sunulan eğlencenin de dozu artıyor. Düzenlenen Game Developers Conferance (Oyun Geliştiricileri Konferansı) tüm hızı ile devam ederken Google’da organizasyonda Daydream VR cihazı için özel olarak geliştirilen 3 yeni VR oyun tanıtımını gerçekleştirdi. 
Virtual Rabbids VR Oyunu 
Tanıtımı gerçekleştirilen VR oyunlarından biri olan Virtual Rabbids aynı zamanda serinin en dikkat çeken oyunu olma özelliğine de sahip. Oyunun birkaç ay içinde Google tarafından satışa sunulmasına kesin gözü ile bakılırken satış için Google Play Store mağazalarının kullanılacağı da gelen ilk haberler arasında yer alıyor. Sanal gerçeklik gözlüğü alan Daydream VR ile neler yapabileceğinize dair bir gövde gösterisi olarak geliştirilen oyun gerçekten tüm eleştirmenlerden tam not almayı başarıyor. 
Sanal Gerçeklik Çiftlik Kurma Oyunu Beartopia
Tanıtımı gerçekleştirilen ikinci oyun ise Beartopia isimli oyun oldu. Oyunda iki kişilik oyunlar kategorisinde yer alıyor ve köy kurma temeline dayanıyor. Oyuncular birbirleri ile arkadaşlık kurarak köylerini büyütmeye ve sürekli olarak gelişmeye çalışıyorlar. Köyünü en çok geliştiren kişi aynı zamanda en çok puanı alan kişi oluyor. Tanıtılan son oyun ise Along Together isimli oyun. Hatta oyunun tanıtım videosu da You Tube üzerinden yayımlanmış durumda. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz