Güncellemeler Ve E-Mail Eşitleme Devre Dışı Çözümü

/ 29 Ekim 2017 / 27.160 / yorumsuz
Güncellemeler Ve E-Mail Eşitleme Devre Dışı Çözümü

Güncellemeler Ve E-Mail Eşitleme Devre Dışı Çözümü

Akıllı telefon aslında kullanılabilen küçük bir bilgisayardır. Bu nedenle, bilgisayar cep telefonlarında aynı şekilde deneyimlenebilir. Akıllı telefonlardan gelmeden önce telefonlarla yaşadığımız sıkıntılar, ekranın uzun süre kullanımdan dolayı görülememesi, telefon açmaması, düşme veya ıslanmanın sonucu olarak tekrar çalışmama gibi sorunlardı. Ancak aktivasyonla birlikte akıllı telefonlar, farklı programlar, farklı uygulamalar ile indirilenlerin bir sonucu olarak bazen telefonun güncellenmesi gerekiyor.

Bazen telefonun kendisi güncelleme işlemini gerçekleştirir ve bazen kullanıcı güncelleme yapar. Güncellemeler yapıldıktan sonra, nadiren programlar sorunlarla karşılaşabilir. Güncellemeleri takiben kullanıcıların karşılaştığı sorunlardan biri de Samsung kullanıcılarının Samsung telefonlarındaki e-postalara ulaşamaması ve E-posta senkronizasyonu devre dışı bırakılması.

Devre Dışı Kalma Durumunun Çözümü

Güncelleme işleminden sonra, kullanıcı genellikle Samsung modeline ve diğer bazı telefonlara bir e-posta gönderebilir. Samsung telefonlarının e-postalara ulaşamaması ve E-posta senkronizasyonu devre dışı bırakma uyarı güncellemesi yapıldıktan sonra kullanıcının e-posta ayarlarından kurtulabileceği ve sorunun, telefon hattıyla ilgili olduğu anlaşılmadığı düşünülmektedir.

Telefon menüsü daha sonra yapılan güncelleme push mail özelliğini devre dışı bırakıyor. Bu nedenle bir e-posta gönderebilirsiniz, ancak e-postaları yenilenip istekte bulunmadıkça otomatik olarak göremezsiniz. Telefon ayarlarında, e-posta senkronizasyonu eşleme kapalı olduğu için devre dışı kalmaya devam eder.

Bu durumda ne yapılmalı? Telefonunuzun ana ekranındaki menüyü indirin ve “Senkronizasyon” simgesini etkinleştirin; bu, eşleme özelliğinin açık kalacağı anlamına gelir. Bu durumda, push mail özelliği tekrar etkinleştirilecek, e-posta eşleme devre dışı bırakma uyarısı kaldırılacak ve postanız anında hesap edilecektir.
Telefondaki postalara erişememe ve e-posta senkronizasyonu gibi birçok soruna çözüm bulunmaktadır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz