Popüler En İyi Android Oyunları

/ 29 Ekim 2017 / 1.007 / yorumsuz
Popüler En İyi Android Oyunları

1- Android Sayit

Sesli okuma son dönemlerde popüler bir gereksinim halinegeldi. Android Sayit cep telefonunuzda herhangi bir metni sesli bir şekildeokuyabilmenize olanak sağlar. Yapmanız gereken tek şey, Metne dokunarak düğmeyebasmak. Uygulama anında okumaya başlayacaktır. Sonrasında dondurma, duraklatmadil değişimi vb gibi özelliklerden de faydalanabilmeniz mümkün.

SaIt İndir

2- Canlı Orman Duvar Kağıtları

Bu duvar kağıtları çok popüler değil. Farklılık yaratmayıseviyorsaız ve fikrinizi değiştirmek isterseniz sizin için iyi bir uygulamaolabilir. Özellik olarak Hava koşullarını animasyonlu bir şekilde telefonunuzayansıtan orman manzara dinamiği yer alıyor. Bulutlu, yağmurlu, karlı, ruzgarlıhavalarda değişiklik görebilirsiniz. Renk değişleride günün her saatine göredeğişiklik gösterebilir.

Forest Live Wallpaper

3- Hangar

Hangar uygulamasının özelliği telefonunuzda bulunan favoriolarak gördüğünüz uygulamalarınızı listeler. Bu listeler içerisinde isteğinizegöre beğendiğiniz uygulumalaraı ön sıralarda sabitleyebilirsiniz. Aynı zamandagörünmesini istemediğiniz uygulamaları listeden kaldırabilmeniz de mümkün. Aynızamanda Hangar uygulamaların kullanım istatistiklerinide kayda alır.

Hangar İndir

4- Shootout in Mushroom Land

Shootout in Mushroom marioolarakda bilinir. Mario Oyununu andırsa da özellik olarak daha gelişmiş ve dahaeğlenceli. Oyun içinde bulunan karakter silah, kask, el bombaları, jetpack iledonatılmış. HedefSeviyeleri geçerek harita parçalarını toplamak. Mario oyunundabu şekilde kan gördüğünüzü zannetmiyorum 🙂

Shootout in Mushroom Land İndir

 

5- Halfpipe Hero

Halfpipe Hero bir kaykayoyunu. Bir Halfpipe zemin üzerinde bir kayakçıyı yönlendirerek oynanıyor. Oyuniçerisinde, oyunu eğlenceli hale getirmek için bazı hileler var. Mesela kaykaydikey olduğunda ekrana tıklaığınızda dümenizi engellemek için yapmanız gerekenşey ekrana dokunmak ve işte ozaman yüksek puan sizin !

Halfpipe Hero İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz