Happn üyelik silme işlemi 2019

/ 31 Mart 2019 / 3.253 / yorumsuz
Happn üyelik silme işlemi 2019

Son zamanlarda gündemde çok fazla kullanıcı Happn üyeliğini silmek veya kapatmak istiyor. Ancak bu işlem için doğru düzgün bir rehber henüz hiçbir yerde paylaşılmamış. Yinede ilk olarak Happn nedir bundan da bahsetmek gerek. Biraz sizlere ön bilgi verdikten sonra Happn üyelik silme işlemini gerçekleştirelim ve hesabı kapatalım yada silelim. İşte detaylar…

Happn Nedir?

Happn nedir? Happy aynı şehirde yalayan insanların tanışması, ilişki kurması veya kısaca flört etmesini sağlayan bir uygulamadır. Eğer bir merakla hesap açmış ve bu uygulamanın sizler için gereksiz olduğunu düşünüyorsanız yada hesabı kapatmayı tercih ediyorsanız, Happn abonelik silme işlemini gerçekleştirerek bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Happn Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Happn üyelik silme veya kapatma işlemi oldukça basit bir işlemdir. Bu işlemden sonra hesabınız kapatılacaktır. Aşağıdaki adımları takip ediniz;

  • İlk olarak uygulamaya giriş yapın.
  • Daha sonra menüye dokunun
  • Şimdi ayarlar kısmına gelin
  • Uygulama ayarlarına dokunun
  • Hesabı devre dışı bırak diyin.

Bu adımlardan sonra Happn üyelik silme işleminiz başarıyla gerçekleşecektir. Hesabı kapattıktan sonra paylaşımlarınıza veya sohbetlerinize ulaşmak mümkün olmayacağı için silmeden önce yedeklerinizi almanızda fayda olacaktır. Yada 8 saatlik geçici bir süre devre dışı bırakmayı da sizler tercih edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Happn platformunda abonelik sistemi yer alıyor. Bu abonelik iptalini gerçekleştirmek için ise, yardım kısmından bize ulaş diyin ve iletişim formundan silme sebebinizle beraber kapatma başvurunu yaparak da kapatabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz