Android Telefonlarda Kullanılan Popüler Uygulamalar

/ 29 Ekim 2017 / 1.669 / yorumsuz
Android Telefonlarda Kullanılan Popüler Uygulamalar

Her Android Cihazda Olması Gereken Günlük Hayatı Kolaylaştıracak 10 Uygulama

Android cihazları kullanan kişilerin günlük hayatlarını kolaylaştıracak pek çok uygulama bulunuyor. Bu uygulamaları cihazınıza indirerek sizde hemen sunulan bu ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

1.Greenify
 

Telefonunuzda yer alan uygulamaları kapatsanız dahi bazı uygulamalar arka planda çalışmaya devam eder. Arka planda çalışmaya devam eden uygulamalar nedeniyle hem cihazın performansı düşmekte hem de pil tüketimi artmaktadır. İşte Greenify tam bu noktada devreye girer ve otomatik olarak arka planda çalışmaya devam eden uygulamaları uyku moduna alarak cihazınızın performansını yükseltir. 3 farklı mod seçeneği sunan uygulama bu sayede ROOT atılan ve atılmayan cihazlar ile Xposed + Rootlu mod seçeneği sunmaktadır.

Greenify İndir

2.SD Maid – Sistem Temizleme Aracı
 

Cihazınıza indirdiğiniz uygulamalar silseniz dahi arkasında veri izleri bırakmaktadır. SD kartlar hata raporları ve hata ayıklama dosyaları gbii silinen uygulamaların arkasında kalan bu dosya ve klasörleri kendi bünyesinde kaydetmektedir. İşte SD Maid – Sistem temizleme aracı SD kartın gereksiz verileri depolamasını engeller ve temiz tutulmasını sağlar. Bu özelliğin yanı sıra:

•Dosya yöneticisi modu olduğu için Android dosyaları arasında çok daha rahat ve etkin biçimde gezmenizi sağlar.
•Arama aracı olarak kullanılabilir.
•Yüklü uygulamalar listesi ile artık bulucu sahipsiz ögeleri tespit ederek karşılaştırır.
•Uygulamaları istemeniz durumunda dondurma, sıfırlama ve kaldırma işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlar.
•Şişmiş veri tabanı bulunması durumunda bunları onararak küçültür.

SD Maid İndir

3.Snapseed
 

Kesinlikle kullanıcılardan tam not alan profesyonel bir fotoğraf düzenleyici programı olan Snapseed çok amaçlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Snapseed İndir

4.Poweramp
 

Android işletim sisteminin en iyi müzik oynatıcı uygulamalarından biri olan Poweramp her türlü uzantıya sahip olan müziği dinlemenize olanak sağlıyor. Ücretsiz uygulamalar arasında yer alan Poweramp 2 haftalık deneme süresinden sonra ücret ödeyerek bir üst sürüme geçmeniz gerekiyor.
 
Poweramp İndir

5.Maxthon Bulut Tarayıcı
 

Sıralamada Opera Mini’den sonra Android tarayıcıları sıralamasında en iyilerden biri olarak ikinci sıraya yerleşen Maxthon Bulut Tarayıcı Android telefonların yanı sıra bu işletim sistemini kullanan bilgisayar ve tabletlerde de kullanılabiliyor.

Maxthon Bulut Tarayıcı İndir

6.Kilitleyici – Uygulama Kilidi
 

Sık kullandığınız ve özel bilgilerinizin yer aldığı uygulamaları kilitleyerek kişisel güvenliğinizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Galeri, Facebook, Twitter ve WhatsApp başta olmak üzere kişisel uygulamalarınızı kilitleyerek koruma altına alabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan uygulama aynı zamanda cihazınızın pil ömrünü de tüketmez.

Kitleyici Uygulama Kilidi İndir

7.SwiftKey Klavye + Emoji
 

En iyi sonraki kelime tahmini performansını kaliteli ve eğlenceli emojiler ile destekleyen SwiftKey Klavye + Emoji Android işletim sisteminde kullanabileceğiniz ücretsiz bir klavye uygulamasıdır.

SwiftKey Klavye İndir

8.Fleksy Klavye
 

Yazma alışkanlığınızı ezberleyen, yanlış ve özensiz yazılan tüm metinleri bastığınız yerleri algılayarak otomatik olarak düzelten eşsiz bir klavye.

Fleks Klavye

9.Görüşme Kayıt – ACR
 

Çift taraflı ses kaydı özelliğine sahip olan tüm cihazlarda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Görüşme Kayıt – ACR arama ve görüşme kayıtlarını otomatik olarak tutan son derece özel bir uygulamadır.

Görüşme Kayıt

10.Google Keep – Not Ve Listeler
 

Not uygulamaları arasında yer alan Google Keep – not ve listeler not kaydetme özelliğinin yanı sıra kaydedilen notlara ses ve resim ekleme özelliğine de sahiptir.

Google Keep İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz