HTC 11 Cep telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.401 / yorumsuz
HTC 11 Cep telefonu Özellikleri

HTC 11 Fotoğrafları Basına Sızdırıldı 

HTC markası tarafından büyük bir gizlilikle üzerinde çalışmalara devam edilen HTC 11 basına sızdırılan özelliklerinin ardından şimdi de fotoğrafları ile gündeme taşındı. Satışa sunulduğu dönemde fiyat özellik dengesi ile kullanıcılardan tam not almayı başaran HTC 10 6. ayını doldurmaya hazırlanırken HTC meraklıları HTC 11 modelini büyük bir merakla beklemeye devam ediyor.

HTC 11 Ne Zaman Satışa Sunulur?

2016 yılının Mayıs ayında satışa sunulan HTC 10 kullanıcılar tarafından misyonunu tamamlayan bir model olarak görülürken HTC 11 için de firmanın 2017 Mayıs tarihini bekleyeceği iddia ediliyor. Firma her ne kadar kapalı kapılar arkasında proje için çalışmaya devam etse de HTC 11 görselleri basına sızmayı devam ediyor.

HTC 11 Büyük Ekranlı ve Çift Kameralı Olacak

Basına sızan fotoğraflarda HTC 11 ekran büyüklüğü 5,5 inç gibi görülürken telefonun ön yüzünde 8 MP kamera bulunuyor. Arka bölümünde ise 12 MP çift kamera bulunacağı iddia ediliyor ki bu da cep telefonunda kamera özelliğine önem veren kişilere hitap ediyor.

HTC 11 teknik özellikleri için yapılan ilk tespitler telefonun Android 7.0 işletim sistemi kullanacağı ve işlemci içinde Snapdragon 835 tercihinde bulunacağı oluyor. Henüz model hakkında HTC markası tarafından resmi bir açıklama yapılmazken çalışmaların biraz daha netleşmesi ile markanın özel bir tanıtım brifingi vermesi bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz