HTC 11 Cep telefonu Görüntüleri ve Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.124 / yorumsuz
HTC 11 Cep telefonu Görüntüleri ve Özellikleri

HTC 11 Görselleri İnternete Sızdırıldı

Daha öncede pek çok teknoloji markasının sıkıntı yaşamasına neden olan sızıntıların bu seferki hedefi akıllı telefon üreticisi olan HTC markası oldu. HTC tarafından geliştirilmeye devam eden HTC 11 modeline ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri Çin’in bir numaralı teknoloji sitesi olan Weibo tarafından yayımlandı. HTC One serisi için markanın yeni modelini çok yakında tanıtması beklense de Weibo tarafından yayımlanan görüntünün gerçekten çok uzak olduğu iddiaları ağırlık kazanıyor.

HTC 11 Özellikleri 

Yayımlanan resmin gerçekliği tartışmalı olsa da teknoloji meraklıları tarafından resimden elde edilen ipuçlarına göre özelliklerin belirlenmesine devam ediliyor. Şimdiye kadar elde edilen verilere göre HTC 11 teknik özellikleri arasında Qualcomm MSM8998Pro İşlemci ilk sırada yer alıyor. Ancak henüz Qualcomm tarafından kullanıma sunulan böyle bir işlemci bulunmuyor. Ortaya çıkan özellik bu nedenle resimlerin güvenirliğinin de tartışılmasına neden oluyor.

İşletim Sistemi Android Olacak 

Ortaya çıkarılan bir diğer özelikte telefonun işletim sistemi oluyor. Buna göre HTC 11 işletim sistemi olarak Android kullanacak. Ancak herkes Android 7.1.2 işletim sistemini beklerken cihazın yayımlanan görüntüsünde yine işletim sistemi olarak Android 7.12 bilgisi yer alıyor ki bu da bir diğer akıl karıştıran özellik oluyor. HTC 11 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile satışa sunulurken cihazın ara yüzünde ise HTC Sense 9.0 kullanılması bekleniyor.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz