HTC U Ultra Safir Ekran Telefon

/ 29 Ekim 2017 / 2.189 / yorumsuz
HTC U Ultra Safir Ekran Telefon

HTC U Ultra Safir Ekranı ve Özellikleri İle Büyülüyor 

HTC tarafından büyük bir özenle geliştirilen HTC U Ultra modelinde sona gelindi. Resmi yapılan tanıtım toplantısında beğenilere sunulan yeni model sahip olduğu özellikler ile tüm katılımcılardan tam not almayı başardı. Üst segment akıllı telefon kategorisinde yer alan yeni model sahip olduğu üstün özellikleri şık tasarım ile birleştirmeyi başarıyor.

HTC U Ultra Özellikleri 

Telefonun en dikkat çeken özelliği olarak hiç şüphesiz HTC U Ultra safir ekran özelliği öne çıkıyor. Telefon ekranının büyüklüğü olarak 5.7 inç büyüklüğe sahip bir ekran tercih edilirken ekranda 515 PPI 2 K çözünürlüğe sahip ekran büyük bir artı olarak görülüyor. Telefonun bir diğer dikkat çeken özelliği ise ön kamerada diğer markalara oranla çok daha yüksek bir çözünürlüğün tercih edilmesi oldu. HTC U Ultra ön kamera için UltraPixel modu ve 16MP kamera çözünürlüğü sunuyor. Bu sayede selfie çekmek isteyen kişilere kusursuz bir çekim kalitesi sunulmuş oluyor.

64 GB toplam hafıza ve 4 GB RAM özelliği sunan telefonun toplam ağırlığı ise sadece 170 gr. olarak ölçülüyor. Android 7. 0 işletim sistemine sahip olan telefonda HTC Sense ara yüzü tercih ediliyor. Telefonda kullanılan Micro SD kart desteği sayesinde hafıza 2 TB’ta kadar yükseltilebiliyor ki bu da telefonda tüm verilerinizi uzun süre saklamanıza izin veriyor. HTC U Ultra fiyatı olarak ise 749 dolar talep ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz