HTC X10 Cep telefonu özellikleri fiyatı nedir

/ 29 Ekim 2017 / 1.309 / yorumsuz
HTC X10 Cep telefonu özellikleri fiyatı nedir
HTC X10 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı 
Orta menzilli akıllı telefonlar kategorisinde yer alan HTC X10 için çıkış tarihi belirlendi. Çıkarıldığı dönemde büyük ilgi gören HTC X9 modelinin halefi olarak kabul edilen HTC X10 için olası çıkış tarihi basına sızdırıldı. Peki, HTC X10 çıkış tarihi ne zaman? HTC X10 modelinin 2017 yılının Ocak ayı sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor. 
HTC X10 Özellikleri Neler?
5.5 inç büyüklüğe sahip olan ekranı ile kullanıcılara merhaba demeye hazırlanan HTC X10 aynı zamand 1080X1920 çözünürlük sayesinde de çok daha net bir görüntü sağlıyor. Cortex A-53 CPU kullanılan cihaz 2 GHz hız sağlıyor. Cihazın arka kamerasında 13 MP tercih edilirken arka kameranın OIS özelliğini taşıması bekleniyor. HTC X10 3 GB RAM desteği ile öne çıkıyor. 
Bu bilgilerin doğru çıkması durumunda HTC X10 resmi duyurusu Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek ve telefon resmen beğenilere sunulacak. Daha iyi özelliklere daha az para ödeyerek ucuz akıllı telefon almak isteyen kişilere hitap eden HTC X10 fiyatı içinde henüz net bir açıklama bulunmuyor. Orta seviyeli akıllı telefonlar kategorisinde sağlam yapısı ile öne çıkan cihaz yine 13 MP kamera seçeneği ile de cep telefonun kamerasına önem veren kişilere hitap ediyor. Şu anda HTC X10 fiyatı için konuşulan ilk rakamlar ise 288 dolar seviyesinde yer alıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz