HTC Desire Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 986 / yorumsuz
HTC Desire Cep Telefonu Özellikleri
HTC’nin son “Desire” modelini tanıttı
HTC geçtiğimiz eylül ayında, One9’un ardından One9s’i piyasaya sürdüğünü duyurdu. One9s, One9’un bazı özelliklerinin geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıktı. Bugün de HTC, yeni telefonu Desire 650’yi tanıttı. Desire 650’de Desire 630’un gelişmiş versiyonu olarak ortaya çıksa da, One9s’in aksine, telefon Desire 630’dan daha gelişmiş olduğu söylenemez.
Yeni Desire 650 tasarım ve teknik donanım bakımından da Desire 630’un üzerine pek bir yenilik getirmiyor. Telefonda bir önceki modelde olduğu gibi 16 GB dahili hafıza, 256 GB harici hafıza ve 2 GB RAM özelliği bulunuyor. Ayrıca kamera çözünürlüğünde de pek bir farklılık yok. Arka kamera eskisinde olduğu gibi yine 13MP, ön kamerada 5 MP lens bulunuyor. Getirilen yenilik ise arka kameranın odak açıklığının bir önceki modele göre düşürülmüş olması. Desire 630’da f/2.4 iken, Desire 650’de f/2.0 değerine düşürülmüş.
Desire 650’nin bataryası yine 2200 mAh. Batarya konusunda da bir yenilik getirmeyen HTC, piyasaya yeni sürdüğü cep telefonunda yine 5.0 inç boyut ve HD çözünürlük var. Getirilen yenilik ise Corning  Gorilla Glass koruma özelliğinin olması.
HTC’nin yeni telefonu Desire 650, ilk olarak kendi vatanı olan Tayvan’da satışa sunulacak. Telefonun dünya çapında satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmadı. Ayrıca telefonun satış fiyatı konusunda da herhangi bir açıklama yapılmadı.
HTC Desire Telefonları hakkında bilginiz varsa bizimle paylaşın

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz