Huawei Ascend G7 Neden İndirilen Videoları Açamıyor?

/ 29 Ekim 2017 / 1.490 / yorumsuz
Huawei Ascend G7 Neden İndirilen Videoları Açamıyor?

Huawei Ascend G7 Neden İndirilen Videoları Açamıyor?

Android işletim sisteminin pek çok kişi tarafından daha kolay ve kullanışlı bulunması bu işletim sistemini kullanan cihazların sayısının her geçen gün artmasını sağlıyor. Türkiye’de bu işletim sistemini kullanan markalardan biri de Huawei olarak öne çıkıyor. Özellikle de satış rakamlarını benzer özellikleri taşıyan rakip markalardan daha aşağıda tutmayı başaran akıllı telefon satışlarında öne çıkan Huawei bazı modellerinde ise sorun yaşıyor.

Bunlardan biride Huawei Ascend G7 akılı telefon modeli olarak kabul ediliyor. Bu cihazda yaşanan en büyük sorun ise kullanıcıların yasal videoları indirirken sürekli olarak hata iletisi ile karşı karşıya kalmaları. Bunun en büyük nedeni ise telefonun içinde yüklü olarak gelen web tarayıcının indirme işleminde farklı uzantı kodları kullanmasıdır. İndirilen dosya farklı bir uzantıya sahip olmasına rağmen tarayıcı tarafından standart bir uzantı ile indirilir ki bu da indirme işleminin tamamlanmasının ardından indirilen videoyu tıkladığınız anda videonun açılamadığına dair uyarı almanıza neden olur.

Bu hatanın çözümü için tek yapacağınız şey bu tarayıcıyı kaldırarak yeni bir tarayıcı indirmektir. Güncel tarayıcılar otomatik uzantı atarken indirilen videonun uzantısına göre tercihte bulunduğu için indirdiğiniz videoların açılmasında hiçbir sorun kalmayacaktır. Bunu uygulamanıza rağmen yine de indirdiğiniz videoyu açamıyorsanız bu durumda kullanabileceğiniz ikinci çözüm yolu ise Es file manager üzerinden indirilen dosya türünü MP4 yaparak yeniden açmayı denemektir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz