Huawei İnternet Paylaştırma İşlemi 2019

/ 26 Mayıs 2019 / 1.593 / yorumsuz
Huawei İnternet Paylaştırma İşlemi 2019

Bu yazımızda sizlere Wifi ayarları üzerinden Huawei interneti paylaştırma işleminden bahsedeceğiz. Bu özellik sayesinde Huawei cihazınızda interneti açarak başka bir cihazın sizin internetinizi Wifi şeklinde kullanmasını sağlarsınız. Aynı zamanda bu işlem bilgisayar üzerinden bağlanmayı da sağlıyor.

Teknolojinin gün geçtikçe ilerlemesi internet kullanımını daha da yaygın bir duruma getirdi. Çoğu kişinin gününün büyük bir kısmını geçirdiği telefon, internet olmadan da çekilmiyor. Çünkü sosyal medya uygulamaları, çevrimiçi oyunlar, birçok uygulama internet olmadan çalışmıyor. Bu durum da internetin hayatımızdaki konumunu arttırıyor.

Bazen internet kotamızı doldururuz ve belli bir ücret ödeyip yeniden internet almamız gerekebilir. Ancak kotanız doldu ve paketinizin yenilenmesine kısa süre var ya da internetiniz belirli sebepler sonucu olmayabilir. Bu durum sonucunda da yanınızda olan kişinin interneti varsa onu kullanabilirsiniz.

Eğer yakın arkadaşınızın interneti var ve sizin de internete ihtiyacınız varsa arkadaşınızın size Wifi erişimini açması sonucu bağlantı kurabilirsiniz. Bu durum tam tersi de olabilir, sizin internetinizin olması sonucu karşı tarafa paylaşım yapabilirsiniz. Bu yazımızda ise Huawei cihazlarda Wifi paylaştırma işlemini anlatacağız. Siz de Huawei cihaz kullanıyorsanız ve internet paylaştırma işlemini bilmiyorsanız aşağıda olan adımları takip edebilirsiniz.

  • Karşı tarafa internet paylaştırmak için mobil verinizi açın.
  • Daha sonra ayarlara girin.
  • İnternet paylaşımı ve mobil erişimi açın.
  • Açılan alanda mobil erişim noktasını aktif edin ve daha sonra bağlanacak kişinin Wifi alanını açın.
  • Wifi alanında sizin cihaz adınız çıkacaktır mobil erişim alanının alt kısmında yer alan alanda şifreyi açın ve karşı tarafın Wifi alanına bastıktan sonra şifreyi girmesini sağlayın.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz