2017 Huawei Tabletleri ve Fiyatları

/ 29 Ekim 2017 / 1.553 / yorumsuz
2017 Huawei Tabletleri ve Fiyatları

Huawei Marka Tabletler Piyasaya Çıktı

Cep Telefonu Piyasasında hatrı sayılır bir yere sahip olan Huawei, Tablet piyasasınıda sallayacağa benziyor. 2017 de sunulacak olan 4 adet tableti bizlerle buluşturacak. Huawei Tabletleri ile alakalı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Huawei firması, Android işletim sistemi ile çalışan tablet porfolyosunu genişletmeye hazırlanıyor. MediaPad serisine eklenecek olan yeni dört farklı model resmi olarak duyurulmasa da ortaya çıktı.

MediaPad T3 Tablet Serileri

Huawei’nin ilginç bir şekilde MediaPad T3 7, MediaPad T3 8, MediaPad T3 10 ve MediaPad T3 Lite 10 olarak isimlendirdiği bu yeni dört modelin teknik detayları da belli olmaya başladı.

Cihazların sonundaki numaraların ekran boyutlarını işaret ettiğini belirterek başlayalım. Yani MediaPad T3 7, 7 inçlik ekran ile satışa sunulacak. Aynı şekilde MediaPad T3 10’da 10 inç ekrana sahip olacak.

Fakat ekran çözünürlükleri konusunda cihazlar arasında farklılıklar olacağı söyleniyor. Özellikle MediaPad T3 7 ile MediaPad T3 8’in 800×1280 çözünürlüğe sahip olacağını belirtelim. Diğer iki model için ise ne yazık ki ekran konusunda başka bir bilgi bulunmuyor.

Cihazlarda bunun dışında 2 GB bellek ve 16 GB’lık dahili hafızanın yer alması bekleniyor. Bir tek MediaPad T3 Lite 10’un 3 GB bellek ve 32 GB dahili hafızaya sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Cihazların fiyatlandırmaları da 129 Euro ile 379 Euro arasında değişecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz