En İyi Net Kamerası Olan Cep telefonu Hangisi

/ 29 Ekim 2017 / 1.630 / yorumsuz
En İyi Net Kamerası Olan Cep telefonu Hangisi

Huawei P10 Kamerası Sayesinde En İyiler Listesine Girmeyi Başardı

Akıllı telefonların kullanıcılara sunduğu kameraları inceleme görevi üstlenen ve bu alanda en saygın sonuçları veren değerlendirme kurumlarından biri olduğu kabul edilen DxOMARK Huawei P10 değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Yeni bir cep telefonu satın almak isteyen kişilerin değerlendirme sonuçlarını dikkate aldığı DxOMARK Huawei P10 değerlendirmesini yaptı ve cihazı en iyi akıllı telefon kameraları listesine aldı.

Işık Zayıf Olsa Da Çekimler Harika

Huawei P10 kamerasını bu listede yükselten en önemli özelliklerinden biride zayıf ışığa rağmen sunduğu doğru renk dengesi ile kaliteli resimler çekilmesi oldu. Yine yapılan fotoğraf çekim kalitesi testinden de Huawei P10 88 puan almayı başararak büyük bir çıkış yakaladı. Cep telefonunun kamerasından video çekimi yapmak isteyen kişiler için yüksek çözünürlükte video çekim kalitesi sunan cihaz doğru beyaz dengesi kullanımı, hareketli görüntü yakalama özelliği ve otomatik netleme özelliği gibi artıları sayesinde yapılan değerlendirmeden 84 puan alarak ayrıldı.

Huawei P10 DxOMARK Puanı 

Huawei P10 yapılan değerlendirmede kamera ile fotoğraf çekiminde 88, kamera ile video çekimlerinden ise 84 puan almayı başararak en iyi kameraya sahip olan cep telefonları listesine girmeye hak kazandı. Cihazda sunulan ön kamera selfie çekerken en iyi sonucu almanızı sağlamak amacı ile 3D yüz tanıma özelliği sunarken buna ek olarak Hibrid Zum, iliştirilmiş ISP, dinamik ışıklandırma ve ön kamera sensörü gibi artık pek çok özellikte bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz