Huawei P10 Lite Cep Telefonu Görüntüleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.223 / yorumsuz
Huawei P10 Lite Cep Telefonu Görüntüleri
Huawei P10 Lite Tanıtıma Çıkarıldı!
Uzun süredir beklenen P10 Lite, Huawei tarafından duyuruldu. İşte P10 Lite’a dair merak edilenler…
P10 Lite, Huawei P10 ve Huawei P10 Plus ile birlikte tanıtılmadı, ancak alınan duyumlar Lite modelinin yakında geleceği konusunda hiçbir şüphe bırakmıyordu. Ve beklendiği gibi P10 Lite duyuruldu.
Yayınlanan özelliklere göre Huawei P10 ile arasındaki benzerlikler; 4GB RAM, sekiz çekirdekli çipset, 8MP ön kamera, parmak izi tarayıcısı. Ayrıca 5.2 inç’lik 1080p ekranı da P10’un ekranına kıyasla daha büyük.
Yalnızca tek lensli 12MP arka kamerası ve daha düşük olan 3.000mAh bataryasıyla da farklılık gösteriyor.
Tasarım olarak ise dikkat çeken farklar bulunuyor. Metal ve camı bir araya getiren malzemelerden oluşuyor olmasına rağmen ekranın alt kısmında bulunan ana ekran tuşu bu modelde bulunmuyor. Parmak izi tarayıcısı da telefonun arka kısmında yer alıyor.
Mart ayının sonlarında raflarda yerini alması beklenen P10 Lite, Birleşik Krallık’ta ön siparişe sunulmuş durumda. Ve fiyatı 299 Sterlin, yani P10’un neredeyse yarı fiyatında.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz