Huawei P10 Plus Cep telefonu özellikleri Görüntüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.379 / yorumsuz
Huawei P10 Plus Cep telefonu özellikleri Görüntüsü
Huawei P10 Plus Detayları Belli Oldu
Huawei markasının yeni amiral gemisi olarak lanse edilen Huawei P10 modeli hakkında sanal dünyada her gün yeni bir bilgi paylaşılırken markanın P10 Plus adı verilen yeni bir model üzerinde çalışmalara başladığı ortaya çıkarıldı. Akıllı telefon üreten markalar arasında en büyük 3. marka olma özelliğine sahip olan Huawei markası bugüne kadar pek çok ünlü tasarıma imza atmayı başardı. 
Huawei P10 Plus Özellikleri
Markanın yeni amiral gemi adayı olarak öne çıkan Huawei P10 modeli üzerinde çalışmalara devam eden markanın bu arada Huawei P10 Plus adını verdiği başka bir yeni model üzerinde de çalıştığı açıklandı. Sızdırılan ilk resimlere bakıldığında yeni modelin aslında biraz Samsung Galaxy Note 7 modelini andırdığı görülürken ilk resimlerde en dikkat çekici ayrıntılardan biri de parmak izi okuyucunun arka tarafa taşınması oluyor. Çünkü Huawei P10 Plus modelinde zaten önde bir fiziksel home tuşu bulunuyor buna rağmen parmak izi okuyucunun neden arkaya taşındığı sorusu ise muammada kalıyor. 
Telefonun ekran boyutu olarak 5,5 inç büyüklüğü tercih edilirken ekranın yine kavisli olarak tercih ediliyor. Telefonda biri 6 GB RAM ve 128 GB dâhili hafıza diğeri de 8 GB RAM e 256 GB dahili hafıza olmak üzere iki farklı seçenek sunulacak. Huawei P10 Plus fiyatı için şu anda bir fiyat açıklaması bulunmazken Huawei P10 fiyatı için açıklanan 699 dolar rakamının çok daha üstünde olması kesin gibi duruyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz