İnstagram Go İnsta Canlı Yayın Akışı

/ 29 Ekim 2017 / 1.960 / yorumsuz
İnstagram Go İnsta Canlı Yayın Akışı

İnstagramdan İnsta Go Canlı Yayın Akışı özelliği Yayına Girdi

Sosyal medyada canlı yayın özelliğini herkez çok sevmiş durumda. Facebook tarafından aktif bir şekilde kullanılan bu özelliği artık instagram’da da farklı bir şekilde görebileceksiniz.

Rusya’da İnsta Go nun beta sürümü test edildi. Rusya’da instagram kullanıcıları canlı yayın akışını başlatabilmek için İnsta Go düğmesini fark etmiş durumdalar. İnstagramın CEO’su Kevin Systrom canlı video özelliğini doğruladığını da belirtmek gerekiyor.

Canlı yayın akışı içerisinde olan tüm videolar İnsta Go içinde Daire içine alınarak kullanıcılara sunulacak. Bir içeriğin canlı yayın olup olmadığı da bu şekilde kullanıcılar tarafından ayırt edilebilecek.

Kevin Systrom’a göre ” Canlı yayın gerçekten bizim için çok heyecan verici.” diye konuştu.

Bu özellik Facebook’ta aktif olduğundan bu yana aktif bir şekilde kullanılıyor. Bu ilgiyi gören İnstagram yetkilileri İnsta Go’yu piyasaya sürmekten hiç çekinmemiş gibi görünüyor.

İnsta Go Canlı yayın akışı tam anlamıyla aktif olma tarihi henüz belli değil fakat alınan duyumlara göre çok fazla ileri bir tarih olacağı beklenmiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz