Instagram Hashtag’leri Çalışmıyor [Çözüm – 2019]

/ 9 Şubat 2019 / 2.775 / yorumsuz
Instagram Hashtag’leri Çalışmıyor [Çözüm – 2019]

 

Neden Hashtag’leri Kullanmalı?

Hashtag‘ler şu an internetteki en büyük trendlerden biri. İnsanların ilgili verileri bir araya getirmelerini, farklı kanallara bağlamasını ve sosyal medyanın büyük popülerliğinin yarattığı gürültüyü kesmelerini sağlayan çok kullanışlı bir araçtır. Örneğin, güneş gözlüklü yeni yavru köpeğinizin harika bir resmini aldıysanız, benzer resimler yayınlayan diğer insanlarla ilişkilendirmek isteyebilirsiniz ve bunu bir etiket kullanarak yapabilirsiniz. Hashtag’ler, daha fazla kullanıcı katılımı oluşturmak ve doğru insanlarla bağlantı kurmak için harika bir yoldur, bu nedenle yayınlarınızı bulanlara daha fazla ilgi duyduklarını bilirsiniz.

Hashtagler Çalışmıyor 

Bununla birlikte, Instagram hashtag’leri her zaman bir hayalin gerçeği değildir. Bazen işe yaramazlar, bu da sinir bozucu ve içeriğinizin fark edilmesini zorlaştır. Görüntünüze uyacak 30 harika etikete karar vermek için yarım saat harcadıysanız, sadece Instagram etiketlerinin işe yaramadığını bulmak için çok sinir bozucudur. Hashtag’lerin çalışmamasının birkaç farklı nedeni olabilir.

İnstagram Hashtaglarin Çalışmama Sebepleri

Yasaklanmış bir hashtag kullanmaya çalıştın. Bunlardan birkaçı vardır ve bir tanesini kullanmak, içeriğinizin düzgün görüntülenmemesine neden olabilir. Bunun sizin için geçerli olmadığından emin olmak için yasaklı etiketlerinin listesini kontrol edin. Instagram’ın yasaklı etiketleri genellikle hassas konularda (örneğin, anoreksi) bulunur, fakat aynı zamanda çok fazla kullanışsız olan kusursuz masum ifadelerle de ilgili olabilir.

Sınırlı bir etiket kullandınız. Bunlar yasaklanmadığı halde, fotoğraflarınızın aramalarda görünme şeklini ve nasıl kategorize edildiklerini etkileyebilir. Yine, bu etiketlerin ne olduğunu bulun, aramanızı nasıl etkileyeceklerine karar verin ve bunları dahil edip etmeyeceğinizi seçin.

Instagram şu anda hashtagleriyle ilgili bazı ciddi sorunlar yaşıyor ve kullanıcının sıkıntılarına rağmen neler olup bittiğini netleştirmedi; bu zorlukların karşısına çıkıyor olabilirsiniz. Fotoğrafların belirli aramalar altında açık bir sebep olmadan gösterilmediği veya görünmeden önce uzun gecikmeler olduğu görülüyor. Takipçiler görüntüleri görüyor olabilir ama takipçileri takip etmiyor olabilir ya da belirli etiketler altında kimseye ulaşmıyor olabilir.

Sorunlarla Nasıl Başa Çıkılır?

Fotoğrafınızın kaybolmasını önlemek için, herhangi bir yasaklanmış etiket kullanmaktan kaçının ve fotoğrafınızın yanlış yerlerde görünmemesini sağlamayacaklarından emin olarak, sınırlı etiket kullanımından haberdar olun. Hashtag’lerinizi dikkatlice kullanmak otomatik spam filtrelerine yakalanmanızı önler ve içeriğinizin doğru yerde olmasını sağlar.

Bir site sorunu olarak göründüğü için, nihai sorunla baş etmek çok kolay değil. Resmi göndermeden önce kullanmak istediğiniz hashtag’leri aramayı ve son içeriklerin gösterilip gösterilmediğini görmeyi deneyebilirsiniz. Olursa, bu sizin çalışacağınızın bir işareti olabilir. Alternatif olarak, bir resmi silmeyi ve yeniden yüklemeyi deneyin. Instagram’a şikayetler yapıldı, ancak şu anda şirket herhangi bir çözüm veya cevap verilmiş değil.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Teknoloji sektörünü uzun yıllardır takip edip makaleler yazmaktayım. İşini hakkıyla yapan bir siteye katkı verebildiğim için çok mutluyum.

Yorum yaz