Instagram hesabı sürekli şikayet alıyor 2019

/ 9 Nisan 2019 / 1.608 / yorumsuz
Instagram hesabı sürekli şikayet alıyor 2019

Bu yazımızda Instagram kullanıcıysanız ve hesabınız sürekli şikayet alıyorsa, ne yapılabilir? Bu konu hakkında sizlere yardımcı olacağız. Hesabınızın şikayet edilmesinin nedeni topluluk kurallarını ihlal etme, sahte hesap, başkasının fotoğrafını alma, taklit etme gibi nedenlerden kaynaklı şikayet oluşur.

Sadece yukarıda saydığımız nedenlerden değil, asılsız yani bir sebebi olmadan da şikayet alabilirsiniz. Yani haksız ya da haklı olarak şikayet alabilirsiniz ve şikayet sonucu hesabınız askıya alınabilir. En son aşama olarak Instagram yetkilileri tarafından kapatıp ya da kapatılmama kararı alınır. Sürekli şikayet alıyorsanız ve hesabınız kapatıldıysa bu konu hakkında itiraz etme hakkınız vardır. Ancak sürekli olarak şikayet geliyorsa bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Şikayetlerle alakalı olarak hesabınız askıya alındı ya da kapatıldı ise, bu durum karşısında Instagram’a itiraz etmeniz gerekebilir. Eğer hesabınız yanlışlıkla kapatıldı ise, Instagram uygulamasını açıp, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra, direktiflerinizi belli edip, açıklamanızı yapın.

Instagram Destek Şart!

Hesabınız Instagram topluluk kurallarına aykırı değilse, hesabınızda bir sıkıntı olmaz ve hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz. Kapanan hesabınızı açmak için itiraz etmek istiyorsanız; kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra, bir alana yönlendirileceksiniz ve bu alandan itiraz edebilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi hesabınız topluluk kurallarını ihmal etmediği sürece, geri açılacaktır. İtiraz etme hakkınızı kullanarak yanlışlıkla kapatılan hesabınızı açtırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için bu linke tıklamanız yeterli olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz