Instagram hikayeleri otomatik kaydetme 2019

/ 26 Mart 2019 / 3.033 / yorumsuz
Instagram hikayeleri otomatik kaydetme 2019

Instagram’da hikayeleri nasıl otomatik kaydedilir? Bugün ki, haberimizde sizler için Instagram’ın vazgeçilmez ve bağımlılık sunan özelliği hikayeler için otomatik olarak hikayelerin kaydedilmesi nasıl yapılır onu göstereceğiz.

Sizlerinde bildiği gibi Instagram platformunda sürekli fotoğraf ve video paylaşımını daha çok hikayeler üzerinden yapmaktayız. Ve hikayeler 24 saat tamamlandıktan sonra otomatik olarak siliniyor. Bazen gittiğiniz yeni yerlerde ve doğal ortamlarda çekilen video yada fotoğrafları daha sonradan bakmak isteyebilirsiniz. Ancak unutmuş olduğunuz bir durum var. Atılan hikayeleri galeriye nasıl kaydedebilirsiniz. Günü geçmiş olan hikayeleri arşiv kısmından görüp el yardımıyla kaydedebilirsiniz. Ancak bunu otomatik olarak akıllı telefonlarınız da nasıl kaydedebilirsiniz bunu açıklayacağız.

Instagram Hikayeleri Otomatik Kaydetme

Instagram uygulamasında hikayeleri galerinize otomatik olarak kaydetmek isterseniz eğer aşağıdaki yolu takip edin ve otomatik kaydetme işlemini tamamlayalım.

  • Ayarlar
  • Hikaye Kontrolleri
  • Film Rulosuna Kaydet

Bu ayarları uyguladıktan sonra paylaşmış olduğunuz hikayeleri otomatik bir şekilde kaydedebileceksiniz. Ancak daha sonradan el yardımıyla manuel olarak kayıt işlemi yapamayacaksınız. Android yada iOS platformunda menü ayarları farklı olabilir. Ancak işleyiş durumunun aynı olduğunu belirtelim. iOS cihazlar veya Android kullanıcıları platformda ayarlar sekmesine girip hikaye kontrollerini takip etsin. Ardından film rulosuna kaydet seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır.

Yukarıda sizler için Instagram otomatik kaydetme ayarlarını hikaye özelliği için anlattık. Sizlerde instagram ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz