İnstagram Hikâyeler Web Üzerinden Paylaşılabilecek

/ 29 Ekim 2017 / 3.015 / yorumsuz
İnstagram Hikâyeler Web Üzerinden Paylaşılabilecek

İnstagram İçin Web Özelliği Geliyor 

Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde hayata geçirilmesi planlanan yeni güncelleme ile instagram’a web özelliği geleceği açıklandı. Bu sayede artık İnstagram kullanıcıları hesaplarını bilgisayarlarından da telefonda olduğu gibi rahat bir şekilde kullanabilecekler. Hatırlanacağı üzere Facebook en büyük rakibi olarak gösterilen İnstagram’ı satın almış ve büyük satın almadan sonra Facebook’a getirilen tüm yenilikler kısa bir süre sonra İnstagram kullanıcılarının da hizmetine sunulmaya başlanmıştı.

Artık Hikâyeler Web Üzerinden Paylaşılabilecek 

Facebook hikâyeler özelliğini etkin bir şekilde kullanmaya devam ederken yapılan yeni düzenlemeler ile beraber artık bilgisayar kullanıcıları da hikâyelerini İnstagram üzerinden paylaşabilecek. İnstagram hikâyeler sekmesi bilgisayardan giriş yapan kişiler tarafından da kullanılabilecek ve bu sekme yine ekranın hemen üstünde yer alacak. Yapılan bir dizi yenilik ise bilgisayardan instagram kullanmaya çalışan kişilerin şikâyetçi oldukları sorunların çözümünü sağlamaya yönelik olacak. Özellikle de çoğu kişinin yakındığı bir sorun olan zaman aşımı sorunu da yeni güncelleme ile çözüme kavuşturulmuş olacak.

Kullanıcı Sayısı Büyük Oranda Artacak

Uygulamanın bilgisayardan da mobilde olduğu gibi verimli bir şekilde kullanılacak olması İnstagram’ın daha fazla kişi tarafından kullanılmasını sağlayacak. Mobil kullanıcılar da artık bilgisayarları üzerinden hesaplarını istedikleri şekilde kullanabilecekler. Buna ek olarak yüz filtreleri için İnstagram hava durumu ikonlarından esinlenerek yeni bir arayüz kulanıma sunulacak. Bu sayede kullanıcılar güneşli hava, sağanak, üzgün ve mutlu gibi seçenekleri filtre özelliği kullanabilecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz