Instagram ödeme yapma özelliği 2019

/ 21 Nisan 2019 / 1.353 / yorumsuz
Instagram ödeme yapma özelliği 2019

Tüm dünyanın kullanmış olduğu Instagram, video ve fotoğraf paylaşım platformu olarak her geçtiğimiz gün yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bugün ise uygulama içi ödeme hakkında sizlerin merakını gidereceğiz.

19 Mart günü itibariyle instagram ödeme yapma artık aktif bir şekilde kullanılıyor. Böylelikle çok fazla sevdiğiniz bir ürünü hemen satın alabilir ve uygulamadan çıkmadan ödeme yapabilirsiniz. Herhangi bir markanın paylaşmış olduğu ürüne dokunarak, instagram’da ödeme yap butonu ile uygulamadan çıkmadan ödeme yapmanız mümkün. Açılan pencerede siparişinizi tamamlayın ve ilk check in işleminizi ve fatura bilgilerinizi girin.

Instagram ödeme yap özelliği

Instagram’ın bu özelliğine bilgilerinizi girdikten sonra platform bu bilgileri kayıt ederek diğer alışverişleriniz de tekrar sizi yormayacak. Şimdilik bu özellik beta aşamasında olduğu için işletme hesapları için kapalı durumda ve Amerika’da sayılı marka için açılmış durumda. İlerleyen günlerde ise tüm dünya genelinde bu özellik kullanılacak.

Instagram’da ödeme ile satış yapan bazı markalar

Şimdilik instagram’da bu özellik ile satış yapan sayılı marka var. Bunlardan birisi Adidas oluyor. Nike ve Prada hatta Zara ile Dior markasının yanı sıra H & M markası da bu şekilde ödemeye olanak sağlıyor.

Tekrar belirtelim. Bu özelliğin şuan beta aşamasında olduğunu ve sayılı markanın kullandığı görülüyor. Sizlerde yakın zamanda kendi ürünlerinizi satabilirsiniz.

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu özellik ile sipariş verecek misiniz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz