Instagram otomatik video oynatma kapatma 2019

/ 5 Haziran 2019 / 5.002 / yorumsuz
Instagram otomatik video oynatma kapatma 2019

Dünya’da en fazla kullanılan sosyal içerik platformu Instagram için yapılan araştırmalar sonucunda interneti en fazla tüketen uygulama olduğunu öğrendik. Bugün ise sizlere otomatik oynatmanın nasıl kapatılacağı hakkında bilgi vereceğiz.

Kullanmakta olduğumuz mobil internet paketlerimiz çoğumuzun sınırlı oluyor. Bu bakımdan dikkatli bir kullanım sağlamamız şart. Eğer paketlerimizi aşarsak daha pahalı ve ek giderler bizlere yansıyacaktır. Bu durumda ise ınstagram otomatik video oynatmayı kapatmamz gerekiyor. Çünkü kotayı boş yere doldurmamak gerek. İşte size bu konuda bazı detaylar vereceğim.

Ay sonu gelmeden internet paketiniz bitiyorsa eğer, sizlerde vereceğim yolla beraber tasarruf edebileceksiniz.

Instagram otomatik video oynatma kapatma

Instagram profilinize girin ve ayarlar kısmına gelin. Burada hücresel veri kullanımı kısmına gelin. Ardından Daha az veri kullan kısmından özelliği aktif edin. Bu ayarı açtığınız zaman hücresel veri kullanımı daha az olacak ve içerikler daha geç yüklenecek. Eğer sizlerde bu otomatik oynatma özelliğini iptal edip, memnun kalmazsanız yeniden bu özelliği aktif etmek yerine pasif edebilirsiniz.

Bir diğer yol ise profil ayarlarına girip, video kısmından, wifi ayarını seçerek sadece wifi ile içerik göster moduna geçiş yapabilir ve tasarruf edebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz