Instagram takip et yazısı kaldırma işlemi 2019

/ 7 Haziran 2019 / 6.045 / yorumsuz
Instagram takip et yazısı kaldırma işlemi 2019

Bugün sizlere en fazla merak edilen ve sorulan sorulardan birisi Instagram’dan takip et butonu kaldırmayı bilen var mı? sorusuna cevap vermek için bu kısa yazımızı derlemek istedim.

Instagram’da takip et butonunu kaldırmak aslında mümkün değildir. Çünkü platformun amacı içerik paylaşmak ve takipleşmek olduğundan, takip et butonunu kaldırdığınızda, sizleri kim takip edecek veya sizin orada olma bulunma sebebiniz ne olacak?

Birini görmeden biri sizi görmeden profilinize bakmadan ve konuşamadan ne amaçla uygulamayı kullanabiliriz ki? İleride belki böyle bir özellik gelir. Ancak böyle bir özellik geldiğinde, farklı bir amaç için gelecektir. Ancak o amaç için yeni özellikler şart.

Instagram’da takip et kaldırma özelliği maalesef bulunmuyor!


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz