Instagram toplu takip bırakma 2019

/ 1 Mart 2019 / 1.929 / yorumsuz
Instagram toplu takip bırakma 2019

Instagram toplu takip nasıl bırakılır? Instagram’da toplu takip bırakma işlemi için hangi program kullanılır? İşte ınstagram için toplu takip bırakma yollarını sizler için derledik. Merak edilen sorularınızın cevaplarını da yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Instagram  toplu takipçi nasıl bırakılır?

Instagram’da gizli, saklı bir profiliniz var ise, sizi takip etmek isteyenlerin bu işlemi gerçekleştirmesi için gelen istekleri kabul etmeniz gerekiyor. Bu işlem sizin attığınız isteklerle aynıdır. Ancak takip ettiğiniz kişileri veya sizi takip edenleri çıkarmak eğer çok fazlaysa, hem sizi zorlar hemde mümkün gibi görünmeyebilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ise, en fazla kullanılan yöntem bazı programları kullanarak instagram toplu takip bırakma yolu oluyor. Bu uygulamalardan ücretli veya ücretsiz olanları mevcut.

Instagram takipçi bırakma işlemi

Ancak ücretsiz yazılımların tehlikeli olanları piyasada çok fazla dolanıyor. Bu işlerde bilgilerinizin yani hesabınızın çalınabilme olasılığı bulunuyor. Bunun için güvenilir programları kullanmanız gerekmekte. Yinede instagram’da toplu takip bırakma işlemleri için siz ücretli veya ücretsiz programları tercih etmeyiniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz bu yazılımlara izin verdiğiniz zaman, hesaplarınız sizden habersiz istek atmak, takip etmekte ve abuk sabuk fotoğrafları beğenebiliyor. En kötüsü ise hesabınız çalınıyor.

Güvenilir yöntem, manuel yöntem

Bunların yanı sıra intagram’da yer alan birçok limit mevcut. Kişiler bu limitlere uymadığı halde geçici bir süre engel yiyebiliyor. Bu bakımdan toplu takipçi bıraktığınızda limit aşılacak ve hesabınız bir süre kullanılamaz duruma gelecek. Bundan kastımız ise takip, yorum ve dm oluyor. Bu bakımda instagram limitlerine uyarak manuel bir şekilde, el yardımıyla günlük 90 tane kişiyi 3 saatte bir 30 kişi olarak çıkarmanız en doğrusu oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz